reklama
Postaram odzywac sie jak najczesciej, tyle na ile maly pozwoli bo jest bardzo absorbujacy;D poszukam tych lekarzy dzieki, powoli i sie odnajde co i jak;p
Dzięki dziewczyny za powitanie.Do lekarza idę w poniedziałek tak więc będzie potwierdzenie.ewon jestem z Pomorzan.
M
Mona6061
Gość
ewon Nadia skakala po swoim lozku boki ma wystajace i drewniane i walnela tylem glowy,dwa szwy :/ wczoraj bylam u lekarza ja przeziebiona z goraczka a Nadusia juz zapalenie oskrzeli ma . Wiecznie cos zeby nudno nie bylo !
Bierz kwas foliowy i do dziela !!!! Trzymam kciuki
Magdalena witaj no zobacz watek o lekarzach pewnie cos tam znajdziesz
joanna to czekamy na potwierdzenie w poniedzialek.
Mi udalo sie kupic super wozeczek w poniedzialek a wczoraj dokupilam fotelik samochodowy z isofixem ktory pasuje mi do wozka.Oczywiscie uzywane bo nowe sa zbyt drogie z tej firmy dla mnie.
Bierz kwas foliowy i do dziela !!!! Trzymam kciuki
Magdalena witaj no zobacz watek o lekarzach pewnie cos tam znajdziesz
joanna to czekamy na potwierdzenie w poniedzialek.
Mi udalo sie kupic super wozeczek w poniedzialek a wczoraj dokupilam fotelik samochodowy z isofixem ktory pasuje mi do wozka.Oczywiscie uzywane bo nowe sa zbyt drogie z tej firmy dla mnie.
Witam nowe mamusie)
Mona życze dużo zdrówka)))))))))) jeszcze trochę i będziemy się starać.
A ja nos zawalony:/ chyba zatoki :/ a w środę do ortopedy idę, może będzie normalny i da mi na jakieś porządne prześwietlenie.Bo dzisiaj polatałam za strojem dla chłopaków na jutro i kręgosłupek boli już(( jutro będą Piotrus Pan
Mona życze dużo zdrówka)))))))))) jeszcze trochę i będziemy się starać.
A ja nos zawalony:/ chyba zatoki :/ a w środę do ortopedy idę, może będzie normalny i da mi na jakieś porządne prześwietlenie.Bo dzisiaj polatałam za strojem dla chłopaków na jutro i kręgosłupek boli już(( jutro będą Piotrus Pan
reklama
M
Mona6061
Gość
Witam nowe mamunie na forum
mama.poli ja nie mam pojecia bo obecnie za granica jestem.
mama.poli ja nie mam pojecia bo obecnie za granica jestem.