reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

kompa formatowaliśmy i trwało to z 5 dni, bleeeeeeeeeee tak jest jak ma sie specjalistę w domku który nie ma czasu na własnego kompa.
byłam wczoraj u ginki i mam leżec, szyjka zrobiła mi się niewydolna i się skróciła, mam teraz 28 tydzień a szyjke jak w pierwszej ciązy w 34 tygodniu.

reklama
Witam Was Kochane!!!
Jak zwykle po długiej nieobecności...
Postanowiłam wrócić do pracy. Musze wybrac żłobek, poradźcie mi jak to zrobić??? Są podobno teraz jakieś dni otwarte w placówkach? Który żłobek jest najlepszy? No... dobry?

Aniołku
Chwaliłaś bardzo swój żłobek. Napisz coś więcej. Do kiedy trzeba zapisywać? Ile kosztuje na 8 godz.?

Słabo coś ten wątek się rusza:-) Jak tam czy już jakieś dzieciaczki nowe przybyły? Jak radzicie sobie w te upały? Ja na BB często tylko tu rzadko zaglądam bo widzę że nikogo nie ma:tak:A byłyście może na imprezce eski? Ja widziałam w tv;-)Tu w Goteborgu upały okropne, nie ruszam się z domu chyba że nad jeziorko:-)Woda jest gorąca i moje urwisy też się kąpią. A mnie niedługo czeka wyprawianie roczku:tak:W Polsce impreze robię 8 lipca bo akurat mąż urlop będzie miał i zjedziemy a tu tylko w swoim gronie:happy2:Pa

a ja mysle ze to jakies letnie przesilenie przeciez jestesmy mniej wiecej w tym samym wieku i nie mozemy sie az tak róznic musimy chyba sie lepiej poznac ale mysle ze bedzie dobrze bierzmy sie w garsc i do pisania

dziewczyny co sądzicie o chodziku ?maja ma 7i pół miesiąca i ciągle chce byc na nogach juz mnie kręgosłup boli bo cały czas chodzę zgięta w pół cekam na opinie .A po podcięciu Mai więzadełka przestaałaulewac noskiem takze nie załuje ze sie zdecydowałam na ten zabieg pozdrawiam

dzień dobry:) nie uwierzycie ale ja ciągle w ciąży i chyba na skraju granic mojej cierpliwości.W poniedzialek wypuścili nas ze szpitala. Średnie tetno Eryka utrzymuje się poniżej 110 ale lekarze mówią że prawdopodobnie taka jego uroda. PO narodzinach zostaniemy na obserwacji kardiologicznej zeby sie upewnic. Eryk waży 3120, przepływy krwi sa dobre, dotlenienie wporzo, wody czysciutkie. Gdy nas wypisywali to rozwarcie było 2 cm i szyjka 1,5, a pan doktor powiedział że wrócę w ciagu 2/3 dni na poród- na razie porodu ani widu ani słychu:zawstydzona/y::-(

wida tak to już jest z tymi chłopakami, ze nie spieszy się im na świat, ale współczuje takiego wyczekiwania, wiem po sobie jak 4 latka temu tez tak wyczekiwałam, tym razem boje się że zakończy sie wcześniej o dużo za wcześnie bo nie umiem wylezec ciągle "brykam" jak to tygryski, hihih.
co do chodzików to Szymonek kozystał i miał bardzo krzywe nużki i teraz postanowilismy że nie bedziemy z niego kożystac, po pierwsze z uwagi na nózki, po drukie w nowym domu mamy dużo progów, a raczkowanie jest zdrowsze dla dzieci

reklama
Do góry