reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

cześć dziewczyny :)
ja też ostatnio mało zaglądałam bo troche było załatwiania spraw z autem , ale już stoi pod domem i nie mogę się napatrzeć na moje cudeńko ;) hehe
widzę, że temat przedszkoli poruszyłyście , ja też złożyłam podanie Boryska do przedszkola do kommuny i odpowiedź dają do którego go przyjeli gdzieś kwiecieć , maj :) Kurcze jak zaniosłam to podanie to tak się poczułam dziwnie , że nie będę już cały dzień z nim , że jak to wogóle dam radę heheh będę tęskniła :) no ale pocieszam się , że w tym czasie co on będzie w przedszkolu to ja będę w szkole na norweskim więc czas jakoś zleci :)
Monika1213 fajnie , że u was już wiosnę widać bo tutaj to ostatnio cały czas pada :(

pozdrowionka

reklama
Z jednej strony fsajnie byc z maluchem,
z drugej ja prowadze firme z tłumaczeniami i musze byc non sto pdosepna dla klientów
biorac pod uwage ze w pazdzierniku czeka mnie pierwszy wiekszy zus musze zrobic wszystko aby nie był on bolesny do placenia.

Jak starszy zostal na pierwsze 2 h w zlobku stasznie sie denerwowalam i krazylam dookola zlobka a on nie chcial wychodzic:)

na poprawę humorki na dziś

mój 5 latek śpi, mamusia przykrywa kołderka bo się wykopał daje buziaka i mówi kocham cie!
na co mój syn odpowiada : "Dla mnie to drobiazg!"

a o żłobkach przedszkolach i szkołach.
Zaniósł właśnie mąż katrke do żłobka na Ule...
osób w kolejce 160.

W tym roku nie ma tego elektronicznego naboru do złobków wiec trzeba zadbac wczesniej.
Mała pójdzie do żłobka w pażdzierniku najprawdopodobniej jak skonczy roczek.

aniołekk, moj mąż zaniósł karty zgłoszeniowe do trzech żłobków w okolicy, w jednym od razu mu powiedzieli, że marne szanse. Jak się nie uda, spróbujemy dać małą do prywatnego, chyba że znajdę jakąś nianię z polecenia. Trochę jeszcze czasu zostało, bo do pracy wracam we wrześniu, jak mała skończy rok.

dzień doberek z rana:)

wstałam aby mojemu zrobić śniadanko to i dzieci powstawały ,Kuba jeszcze usnął w dużym pokoju,Damian ogląda baje ale może jeszcze uśnie.ja nie wiem niby chrapią ,ale jak usłyszą ,że z łózka wstaje to sie budzą;/

hana
dzięki za wyjaśnienie:)

kurcze tak chciałabym aby dostał się ,abym mogła pójść do pracy i zaczeło sie nam wszystko układać.dzisiaj miał mój wyjść z kolegami ale wczoraj byli u nas,więc dziś nie wychodzi.już się ugadał z kolegami i ze mną,że przynajmniej raz w miesiącu bedzie wychodził i ja też:D trzeba zacząć wychodzić aby nie ze świrować-wystarczająco nerwy daja nam znac.i chyba schudłam:((wkurzyłam się tyle pracy. tak juz dobrze sie czułam:( plastry mi sie przyjeły już zadnych skutków nieporzadanych nie mam:)choc szkoda,że te tycie sie skonczyło:(

witam sie po długiej nieobecności.
praca, praca, praca... i różne sprawy papierkowe po południami (zakup mieszkania).
no ale od czwartku już jestem na zwolnieniu :)))))
w końcu trochę odpoczynku.

fifronka kochana powiedz jak sie czujesz??? No i jak malenstwo,daje popalic?? :)) juz nie dlugo i nie bedziesz w dwupaku :)

Na samopoczucie nie mogę narzekać. Co prawda córka ma już mało miejsca i strasznie naciaga skóre, jak sie rozpycha, do tego wkurzają mnie opuchnięte nogi, ale większych dolegliwości nie mam.
No i lekarz powiedział, że w ciągu najblizszych 2 tygodni praktycznie nie ma szans, żebym urodziła, bo szyjka jeszcze długa i niedojrzała. Tak więc mam jeszcze chwilkę spokoju.

No to super najwazniejsze ze jest wszystko ok,duzo zdrowka dla Ciebie i dzieciatka:*
ja na nogi cala ciaze bralam cyclo 3 fort,mi bardzo pomagalo.

ja przez całą ciążę nie brałam praktycznie żadnych leków. tylko na początku folik i na jesieni feminatal. teraz już końcówka, to jakoś też dam radę. zwłaszcza, że już nie siedzę 8h przy biurku w kozakach.... mam nadzieję, że dzięki temu poprawi mi się z tą opuchlizną.

reklama
Czesc dziewczyny:)
Fifronka je tez bralam feminatal n....

Boziulku co tu tak cicho jest Hallo hallo kobietki:))))
Moja mala cos zaczyna mi fisiowac,budzila sie ostatnio tak co 3-4 godz do jedzenia,dostala w nocy butle wypijala 170 i spala dalej....a teraz budzi sie co 5-czasami nawet 6 godz daje jej butle i jest ryk ne chce jesc!!! nie wiem co jest grane:/

Do góry