reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Mona ślitaśna ta twoja Nadunia :-)

w wakacje wracamy na 3-4 tygodnie bo tyle gdzies bedzie mial urlopu moj M
pogoda od 2 dni do d... pada deszcz i jest ponuro , ale dzis patrzalam na necie ,ze od jutra ma swiecic slonko :-)
a ja juz nie moge sie doczekac bo zamowilismy sobie tv i ma przyjsc od 2-5 dni :) wzielismy sobie 46 cali hehehe bede miala jak w kinie :-D jeszcze sobie xboxa musimy kupic , zeby prztrwac zime tutaj :tak:

reklama
czarodziejka z językiem idzie mi nie najgorzej , ostatnio nawet w banku bylam i pare spraw tam zalatwilam , facet mnie rozumial , natomiast ja mialam problemy ze zrozumieniem jego hahahah ale jakos dalismy rade :) on strasznym akcentem gadal ale na szczescie zalatwilam to co potrzebowalam :D

didi12 ja tez się obawiam powrotu , nie bardzo mogę to wszystko sobie poukładać :no: , i będzie mi brakowało moich koleżanek bo naprawdę mam tutaj świetną paczkę .Ach wszystkiego się obawiam szkoły dla Kuby ,czy będzie praca oj jak zaczynam o tym myśleć to mnie głowa zaczyna boleć
a kiedy wracasz ???????
li-42354.png

li-42353.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejcia:)
wstawac dziewczyny:D koniec leniuchowania:D

kurcze mam ostatnio problem z Damianem co tylko wstane z łóżka on ma oczy jak piec zlotych,do kibla leci za mna.i tylko mama ze mna spij.zaczyna mnie to denerwować:( wyjde z pokoju i jak on nie zauwazy gdzie jestem to jest pisk.jutro ide do pracy i julek stwierdzil,ze idzie z nimi do madagaskaru chyba bo w domu damian da mu popalic.

Monia dzieki:d a kiedy ty wracasz dokładnie?

aniulla nie badz taka skromna:D nawijasz juz dobrze po norwesku,nawet wczoraj jak gadałysmy wplątywałas norweski do rozmowy hehe

Hej

Ja wczoraj wróciłam z małym ze szpitala
wiec nie nadrobiłam jeszcze zaległości jak tylko poczytam to popisze no i jak ograne to wszytko
teraz tez latania bo mąż wyjeżdża już w czwartek wiec zakupy trzeba mu robić

Monika my wracamy juz niebawem,za kilka tygodni:-). W sumie to bardziej sie zastanawiam jak to wszystko bedzie, niz martwie,ze nie damy rady. Wszyscy bardzo sie cieszymy ze w koncu po tylu latach udalo nam podjac te decyzje. Mysle, ze to kwestia niedlugiego czasu, aby na nowo oswoic sie z Polska.
Assiia, zycze duzo zdrowia dla malego, no i zeby wszystko pomyslnie sie zakonczylo.

Ostatnia edycja:
reklama
evon ja wracam w wakacje ,jesli nic się nie zmieni oczywiście :tak::tak: assiia mam nadzieję że diagnoza jest błędna i wszystko jest ok:tak:

Do góry