reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

didi12 ja też jeszcze jestem w UK i w wakacje wracam do Szczecina
evon to jest link z tym stolikiem ,ale w realu całkiem inaczej się prezentuje
Mahogany coffee Table on eBay (end time 05-Nov-10 15:28:10 GMT)

a na imprezce faktycznie wyluzowałam się i w sobotę mykam na kolejną ale tym razem babską :-):tak::-D

li-42354.png

li-42353.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czesc dziewczyny;)
Monika stoliczek na serio ladniutki,jedyny w swoim rodzaju!
No to mamuski nam przybywaja do Szczecina...i dobrze bedzie z kim sie spotykac na kawke:)))))
a my dzis noc nie przespana,mala strasznie marudna co chwilke sie budzi(nie spokojnie jakos spi)wydaje mi sie ze jest przeziebiona,ma katarek burczy strasznie jak oddycha i jak placze to ten placz jest taki inny,jakby ochrypniety :/ chyba jutro lepiej do lekarza podjade!

Mona to śmigaj z małą do lekarza. Ja w poniedziałek idę na 2 szczepienie - mam nadzieję, że obędzie się bez gorączki etc.
Wogóle mała od 3 dni daje popalić taka maruda, że chwili spokoju nie ma - jedynie jak śpi. Nie wiem czy to skok rozwojowy czy zęby... ;/
Tak poza tym to przyznać się która ukradła słońce?już mam dość tej pogody.
Nervity coś nie widać ;/

Monika stolik sliczny:))

Mona lec do lekarza,daj nam znac po wizycie.trzymam kciuki aby to nic powaznego nie było.

niunia na pewno nie ja:D ja tez mam dosyc tej pogody.

jutro idziemy do tesciowej na imieniny ,oczywiscie ja mam pojsc wczesniej pomoc:/ a nie chce mi sie .
która w poniedziałek ma czas na kawke??

Mona jak mała?

Niuunia pewnie to jakiś skok. Szymon od kilku dni też mega marudny jest, a w nocy najlepiej spałby mi na rękach, bo inaczej się kręci i budzi. Ale dzieci około roku maja podobno jakiś nocne koszmary, a do tego jeszcze te cholerne zęby nie chcę mu się przebić :/

ewon ja niestety w pon siedzę na uczelni:/ A kiedy na kadłubka się wybierasz?

czarodziejka możliwe - mam nadzieję, że szybko minie małej a Twojemu Szymonkowi ząbek wyskoczy i tez będziesz miała lżej :-)
Widziałyście pogodę?makabra ;/

Niuunia nic nie mów, wieje strasznie, aż mnie ciarki przechodzą. W ogóle jakoś tak zimno się w mieszkaniu zrobiło- masakra.

Przed chwilą posmarowałam Szymonowi dziąsła, bo się kręcił i śpi dalej. Oby przespał całą noc, bo padnę. Najchętniej to bym się położyła spać, ale muszę czekać na M aż wróci z pracy, bo nie wziął kluczy :/

Ostatnia edycja:
hej ja przyjecham z gornego slaska :) kolo Katowic :) sluchajcie dziewczyny jestem calkowicie zmotoryzowana wiec moge spotkac sie w kazdej czesci miasta dajcie znac jak ktoras ma ochote na kawe zapraszam tez do siebie :)
Karina proponuje w tygodniu w czwartek lub piatek lub w sobote do poludnia za tydzien :) daj znac napisz swoj numer moj to 606107455 pozdrawiam Ola :)

reklama
dzień doberek z rana:D
ale mi sie chce spac:( moj geniusz mnie obudził o 6.45:( a ja wieczorem nie piłam syropku na sen i sie meczyłam do 12 w nocy aby usnac.mial mnie o 7obudzic te 15min dla mnie to duzo:D wszczególnosci ,ze spioch jestem:D a nie piłam syropu aby dzis jakos funkcjonowac,bo po nim jestem do tyłu cały dzien-musze cos słabszego sobie kupic.ale po nim tak fajnie sie spi hehe
dzis ide o 9 z tesciowka do sklepu a pozniej do niej,zobaczymy kto przylezie na jej imieniny-a my jej kupujemy komplet poscieli-ktora sama sobie zazyczyła juz miesiac wczesniej,a ja sobie zazycze na moje imienimny lampe hehehehe

czarodziejka a ty kiedy chcesz pojsc to moze sie umowimy razem pojdziemy-wtedy napewno dojdziemy na kadłubka :D i zacznij spać bo padniesz gdzies na ulicy jeszcze!

Mona i jak z malutka??

moj damian to dwa czy trzay razy mial noc nie przespana i goraczke od zebow,ale tez byl marudny w dzien, wtedy dawałam mu szczoteczke od zebów-sobie ja dziasełkami mietolil i było ok:) -jak ja sie wkurzałam przez te zebole,u Kubyy to wychodziły jak grzyby po deszczu i nie marudził:)

Do góry