reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Cześc Mamusie ze Szczecina, dopiero znalazłam taki wątek a tak szukałam wcześniej i jakoś przegapiłam. Ja jestem z okolic Gryfina tzn. wcześniej mieszkałam w Gryfinie a potem na wieś sie wyprowadziłam. Mam dwójkę dzieci- córkę Magdę 6 lat i synka Mateusza niepełne 10 miesięcy. A tak wogóle to siedzimy teraz w Goteborgu w Szwecji bo mąż tu pracuje:-) Rozmawiałyście o szpitalach i ja oba dzieciaczki w Zdrojach urodziłam i nie narzekam. Była fajna atmosfera zwłaszcza przy ostatnim porodzie- oba naturalnie- poród odbierał taki żartowniś ginekolog więc oprócz ból szybko zapomniałam przy jego żartach:-)

Cześc Tygrysek, ja dokładniej to jestem z Chwarstnicy. Więc tak daleko to nie mieszkamy od siebie. Nawet znam taki leśny skrót którym jeździmy do Bani.:-)

Hej a miał być Szczecin :p a tak naprawde to Wam zazdroszczę dziewczyny, ja bym sie chętnie wyprowadziła na obrzeża miasta. Mam dosyć tego smrodu:(
Kinga i co z tym suwaczkiem? :-) Juz jest ok, ale wstawiasz go po prostu w złe miejsce.

ticker2.png

Ja wiem że miał byc Szczecin ale my to prawie jak ze Szczecina:-D Ja się w Szczecinie urodziłam i nawet Uniwerek tam skończyłam:tak: A tak naprawdę to lubię miasto ale tylko na wyjście na jakąś imprezkę czy zakupy. Swojego wiejskiego życia nie zamieniłabym na miejski hałas i zgiełk i smród spalin:-) Teraz jestem w Goteborgu i tu dopiero trzeba umiec się poruszac:tak: Ale ludzie tu mimo że mieszkają w mieście to nie zawsze korzystają z aut i innych srodków komunikacji tylko maszerują dla kondycji i zdrowia- u nich modny jest marsz z kijkami od nart, nie pamiętam jak to dokładnie się nazywa:-)

reklama
aniabfajnie ze jest ktoś z okolicy, wiem o który skrocie mówisz.
Ja tez bym nie zamieniła mojego domku na wsi na najwygodniejsze i największe mieszkanie w szczecinie, kiedys przez rok mieszkaliśmy w gryfinie w blokowisku i mówię wam nigdy więcej, tak to juz jest jak ktoś poczuje co to jest wiejski luz to cięzko jestw mieście a teraz sa takie możliwości technologiczne, że mieszkanie na wsi czasem jest wygodniejsze od mieszkania w miescie.
mam pytanie mamusie gdzie w szczecinie robiłyście usgw ciazy, tzn chciałabym profesjonalnie zajrzec w głab siebie czy malentas rozwija się zdrowo. ah aważna jest tez cena takiego badania.

Do góry