reklama
niki222
Fanka BB :)
A jak chodzisz do dr Świderskiego to na Police się decydujesz??Na razie chodzę do Świderskiego prywatnie. Zobaczymy jak będzie dalej.
Zapomniałam pogratulować ciąży-ależ jestem niewychowana-sorki:-).
niki222
Fanka BB :)
A dziękuję-dobrze.Już czuję, że jest coraz ciężej ale nie tragicznie,żebym nie mogła nic zrobić. A na wtorkowym ktg nie zarejestrowano skurczy, przy badaniu brak rozwarcia.Więc pewnie jeszcze troszkę z brzuszkiem pochodzę)niki jak samopoczucie ?
Polecam dr Engel, ENGEL & HAJDASZ - USG 4D - USG 3D - SZCZECIN
bardzo fajna babka, taka spokojna i rzeczowa, no i USG w 3d, pierwsze fotki do albumu
bardzo fajna babka, taka spokojna i rzeczowa, no i USG w 3d, pierwsze fotki do albumu
A jak chodzisz do dr Świderskiego to na Police się decydujesz??
Zapomniałam pogratulować ciąży-ależ jestem niewychowana-sorki:-).
Ja wolałabym raczej w Zdrojach. Pierwsze dziecko tam urodziłam i tam jest też poradnia laktacyjna która wtedy mi się bardzo przydała. ale jestem pełna obaw bo tam jest teraz podobno wielki tłok.
Witajcie, mam do Was prosbe . Czy moglybyscie mi polecic jakis dobry gabinet gdzie wykonuja usg 3D/4D. W marcu bede w Szczecinie i chcialabym sprawdzic co tam slychac u maluszka
Ja polecam dr Węgrzynowskiego przyjmuje w HaHs na Felczaka. Trzeba rejestrować się sporo wcześniej.
reklama
Przede wszystkim gratuluję szczęśliwym mamusiom zaciążenia.
Zylcia mam do Ciebie pytanko ile teraz dr Świderski bierze za wizytę?
Za pierwszą 150, za następne 100 razem z ewentualnym USG, duże USG 170 zł.