reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
A ja laski dziś przy okazji zakupów w Carrefour upolowałam taką fajną myjkę w misiaczki za 1,99. W ogóle teraz są fajne zabawki w Carrefourze. Np. Takie piękne duuże żyrafki pluszowe na 29,99. Już chciałam wziąć, ale potem zrezygnowałam bo nie wiem czy warto już teraz kupować taką maskotę, czy nie jest za duża? Chyba tylko stałaby na półce i się kurzyła... :/

Zobacz załącznik 179932

A ja laski dziś przy okazji zakupów w Carrefour upolowałam taką fajną myjkę w misiaczki za 1,99. W ogóle teraz są fajne zabawki w Carrefourze. Np. Takie piękne duuże żyrafki pluszowe na 29,99. Już chciałam wziąć, ale potem zrezygnowałam bo nie wiem czy warto już teraz kupować taką maskotę, czy nie jest za duża? Chyba tylko stałaby na półce i się kurzyła... :/

Zobacz załącznik 179932
tez zaczynma jakiegoś fajnego miska szukać :)
A myjeczka fajna

Tako jumper bardzo fajny wózek, znajomi sobie chwalą:tak:

kaasiorek zastanów się nad tym 3kołowcem . Kumpela ma 3 kołowego x-landera i nie jest zachwycona:no: jak są jakieś dziury czy nierówności to musi strasznie mocno trzymać wózek bo jak wleci w dziurę przednim kółkiem to już się przechyla:no: pozatym przy spacerówce podnózek dla dziecka jest bardzo wąski i jak dziecko nie trzyma złączonych nózek razem to wiszą poza wózkiem i co chwila o coś haczy (a przetłumacz malcowi że ma nóżki i kolanka razem trzymać)

myjka fajna, mówisz, że gdzie zakupiona? jak oglądałam w dziecięcym to były za 4 zł i nie takie ładne:no:

W Carrefour kochanie, normalnie na dziale z kosmetykami dla dzieci, tam gdzie są butelki, grzechotki i przybory kosmetyczne :) Były jeszcze inne wzory, ale ten był najfajniejszy jak dla mnie :)

Dziewczyny powiedzcie czy można kupić jakiś porządny wózek za 500-800 zł max? Myślałam że będę miała tako jumper albo chociaż jet picasso ale nic z tego - mój mąż jest nie ubłagalny, mówi że to za drogo za wózek... no i tak siedzę na allegro, szukam czegoś ciekawego i nic :-( a z tego co widzę to wy też raczej tanich wózków nie kupujecie.

siuniab fajna ta myjka, chyba muszę do carrefoura się wybrać na poszukiwania :-)

Dziewczyny powiedzcie czy można kupić jakiś porządny wózek za 500-800 zł max? Myślałam że będę miała tako jumper albo chociaż jet picasso ale nic z tego - mój mąż jest nie ubłagalny, mówi że to za drogo za wózek... no i tak siedzę na allegro, szukam czegoś ciekawego i nic :-( a z tego co widzę to wy też raczej tanich wózków nie kupujecie.

siuniab fajna ta myjka, chyba muszę do carrefoura się wybrać na poszukiwania :-)

a Coneco Toledo albo Mikado Boston. Przy Mikado musiałabyś dobrze poszukać bo jest duża rozbieżność cenowa

reklama
Do góry