reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

wózek śliczny wybrałaś, hmmmm z tym krzesełkiem, niby fajny bajer, ale szkoda mi by było kasy, oczywiście zalezy od tego jakie się przeznacza fundusze na dzidzie i ile sie ogólnie tych funduszy ma hehehe:-D:-D:-D ja narazie jestem wierna opcji X-LANDER 3w1 Oglądałam w sklepie i jest śliczny, podoba mi sie ta wersja z trezma kółkami:tak::tak::tak::tak:

reklama
Super rzeczy macie kobitki :-) Ja muszę zamówić półki do szafy i mogę przełożyć ciuchy Lolka do jego łóżka a Milenkę "zapakuję" w starej szafie :tak:

Poziomeczko mi się na początku pomyliło!! to nie był Pati i Maks tylko Akpol przy Modenie!! byłam w Pasażu Rondo i to też chyba nie jest Pati i Maks bo się nazywali "junior" czy jakoś tak, w zasadzie nic ciekawego, Tako nie było:no:
To znaczy , że nie znalazłaś Tako Jumper :-( ale może jak gdzieś zauważysz to daj znać, ja widziałam je tylko na allegro a nie na żywo, podobały mi się kolory, ale chciałam zobaczyć czy ciężki czy lekki jest i jak się go prowadzi. Brat ma espiro i jest lekki i fajnie się prowdzi tylko do kitu z kolorami.

Ciekawa sprawa z tym Quelle ... Firma oficjalnie zbankrutowała . Ja bym nic nie kupowala z tego katalogu już . A tak pozatym to okrutna drożyzna tam jest . Za te same produkty w sklepach i w necie zaplacisz 1/3 mniej .

To znaczy , że nie znalazłaś Tako Jumper :-( ale może jak gdzieś zauważysz to daj znać, ja widziałam je tylko na allegro a nie na żywo, podobały mi się kolory, ale chciałam zobaczyć czy ciężki czy lekki jest i jak się go prowadzi. Brat ma espiro i jest lekki i fajnie się prowdzi tylko do kitu z kolorami.

w Akpolu przy Modenie widziałam Tako, tylko nie wiem jaki... w pasażu Rondo nie ma, w sklepie Kiddie w Pestce też nie:no: w weekend będę w jakiś kolejnych dziecięcych, więc uważnie patrzę:tak:

w nowym "Mamo to ja" jest gazetka QUELLE dla dzieci, ładne ciuszki i mi sie tam spodobał reczniczek z kapturkie dla dziecka za 30zl....;-)

ogólnie wydaje mi się, że tam drogie są ciuszki, chociaż faktycznie niektóre słodkie:tak: ale jak jeszcze Znachorka napisała, że firma zabnkrutowała, to ja już się nie odważę tam kupić:no:

napisz do nich, to ci pewnie podadzą listę sklepów współpracujących

reklama
Muszę przyznać, że nic jeszcze nie mam. Jakoś nie mogę się przemóc, żeby cokolwiek kupić...

Dlaczego? Ja co prawda też nie kupiłam zbyt wielu rzeczy. Jednak od czasu do czasu jakiś drobiazg upoluję. Np. dziś podczas zakupów w Carrefour upolowałam taką fajną myjkę w misie za 1,99 :)

myjka mala.jpg

Do góry