reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

nie no może się jednak zastanowię, bo na innej aukcji jest za 50 zl :-D
ŚLICZNY KOMBINEZON COOL CLUB FUTERKO (790619766) - Aukcje internetowe Allegro
się zobaczy, mam jeszcze niecałą godzinę na decyzję:-D

Pysia ale ja też mam wrażenie że więcej jest i są bardziej różnorodne ciuszki dla dziewczynek:eek: trzeba się córeczkowej Lutówki zapytać jakie ona ma wrażenie:tak:

ale jak nie wiedziłam ze chłopak, to jakos dużo mi ise tych chłopaczkowych ciuchów wydawało, a teraz nie widzę tego :(

reklama
nie no może się jednak zastanowię, bo na innej aukcji jest za 50 zl :-D
ŚLICZNY KOMBINEZON COOL CLUB FUTERKO (790619766) - Aukcje internetowe Allegro
się zobaczy, mam jeszcze niecałą godzinę na decyzję:-D

Pysia ale ja też mam wrażenie że więcej jest i są bardziej różnorodne ciuszki dla dziewczynek:eek: trzeba się córeczkowej Lutówki zapytać jakie ona ma wrażenie:tak:

Ja już Wam kiedyś pisałam że mi to się całe życie wydawało że chłopięcych ciuszków jest bardzo dużo świetnych i jakbym miała synka to bym się nie uniosła wychodząc ze sklepu, ale jak urodził mi się siostrzeniec i chciałam kupić dla niego coś fajnego to się okazało że jednak nie ma nic, więc jest dokładnie tak jak napisała Pysia- babie nie dogodzisz;-)

u nas w H&M są przeceny końcówek kolekcji - widziałam takie białe pajacyki w paseczki błękitne za 10 zeta... może wejdę gdzieś do przymierzalni z toną chłopięcych ciuszków i porobię foty? :-D Fajne w nich jest to, że metki te takie firmowe mają z boku, za zewnątrz malutkie, a nie w środku jak zwykle na karczku.

Paullla super ten komplecik na wyjście ze szpitala gdzie kupiłaś?? jejku jak mi się podoba:tak: i te ostatnie śpioszki niebieskie i buciki, cudo:tak:

a ja, a ja?? ja też chcę coś obstawiać chociaż M1 mam blisko, ale do Plazy i tesco też niedaleko (mieszkam tak w połowie między M1 a Plazą:-p) to może też coś poobstawiam, mogę mogę??:-) chociaż pewnie powinnam być bardziej na chodzie:-(

Tygrynko ten biały komplecik kupiłam w tej hurtowni w Komornikach. Te 3 welurkowe części kosztowały 31 zł. Więc nie dużo:-)

no właśnie fajne są takie foteliki z funkcją leżaczka, podobają mi się:tak: ale my dostaliśmy już wcześniej fotelik i nie ma tej funkcji (chyba:eek:)

a napiszcie mi szybko co sądzicie o tym??KOMBINEZONIK COOLCLUB KOLEKCJA 2009 (785524842) - Aukcje internetowe Allegro
bo nie do końca jestem przekonana, nie wiem czemu... kupiłam u tego użytkownika nowy kombinezonik i z powodu jednej przesyłki zastanawiam się i nad tym:tak::-D
Może i ładny... a za 15 zł to bardzo atrakcyjnie - nawet jak będzie za duży to można coś założyć po spód bo z tego co widzę jest na guziczki...

a ja, a ja?? ja też chcę coś obstawiać chociaż M1 mam blisko, ale do Plazy i tesco też niedaleko (mieszkam tak w połowie między M1 a Plazą:-p) to może też coś poobstawiam, mogę mogę??:-) chociaż pewnie powinnam być bardziej na chodzie:-(

Spokojnie podzielimy się rewirem ;-)

Do mnie doszedł już pamiętnik " Matki dla mojej córki" naprawdę piękny i polecam jak ktoś lubi takie pamiątki.

Kochane jak obiecałam wklejam co zakupiła dla Bartusia moja mama:-D

DSC02208.jpgDSC02209.jpg
DSC02210.jpgDSC02211.jpg

reklama
Mamusia ma gust superowe rzeczy :) Ładne kolory, uwielbiam żółty kolor. Dlatego pewnie wózek, który kupiliśmy ma dużo żółtych elementów :)

A ja dziś wrzucam fotkę papuciów, które wczoraj upolowaliśmy z mężem w Cocodrillo- stara kolekcja dlatego kosztowały tylko 16zł :) Są całe ze skórki, z boku mają rzep więc łatwo powinny się ubierać, a od środka są wyściełane owczą wełenką, podeszwy są antypoślizgowe.

kozaczkimalutkie.jpg

Do góry