reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

nie no może się jednak zastanowię, bo na innej aukcji jest za 50 zl :-D
ŚLICZNY KOMBINEZON COOL CLUB FUTERKO (790619766) - Aukcje internetowe Allegro
się zobaczy, mam jeszcze niecałą godzinę na decyzję:-D

Pysia ale ja też mam wrażenie że więcej jest i są bardziej różnorodne ciuszki dla dziewczynek:eek: trzeba się córeczkowej Lutówki zapytać jakie ona ma wrażenie:tak:

ale jak nie wiedziłam ze chłopak, to jakos dużo mi ise tych chłopaczkowych ciuchów wydawało, a teraz nie widzę tego :(

reklama
nie no może się jednak zastanowię, bo na innej aukcji jest za 50 zl :-D
ŚLICZNY KOMBINEZON COOL CLUB FUTERKO (790619766) - Aukcje internetowe Allegro
się zobaczy, mam jeszcze niecałą godzinę na decyzję:-D

Pysia ale ja też mam wrażenie że więcej jest i są bardziej różnorodne ciuszki dla dziewczynek:eek: trzeba się córeczkowej Lutówki zapytać jakie ona ma wrażenie:tak:

Ja już Wam kiedyś pisałam że mi to się całe życie wydawało że chłopięcych ciuszków jest bardzo dużo świetnych i jakbym miała synka to bym się nie uniosła wychodząc ze sklepu, ale jak urodził mi się siostrzeniec i chciałam kupić dla niego coś fajnego to się okazało że jednak nie ma nic, więc jest dokładnie tak jak napisała Pysia- babie nie dogodzisz;-)

u nas w H&M są przeceny końcówek kolekcji - widziałam takie białe pajacyki w paseczki błękitne za 10 zeta... może wejdę gdzieś do przymierzalni z toną chłopięcych ciuszków i porobię foty? :-D Fajne w nich jest to, że metki te takie firmowe mają z boku, za zewnątrz malutkie, a nie w środku jak zwykle na karczku.

Paullla super ten komplecik na wyjście ze szpitala gdzie kupiłaś?? jejku jak mi się podoba:tak: i te ostatnie śpioszki niebieskie i buciki, cudo:tak:

a ja, a ja?? ja też chcę coś obstawiać chociaż M1 mam blisko, ale do Plazy i tesco też niedaleko (mieszkam tak w połowie między M1 a Plazą:-p) to może też coś poobstawiam, mogę mogę??:-) chociaż pewnie powinnam być bardziej na chodzie:-(

Tygrynko ten biały komplecik kupiłam w tej hurtowni w Komornikach. Te 3 welurkowe części kosztowały 31 zł. Więc nie dużo:-)

no właśnie fajne są takie foteliki z funkcją leżaczka, podobają mi się:tak: ale my dostaliśmy już wcześniej fotelik i nie ma tej funkcji (chyba:eek:)

a napiszcie mi szybko co sądzicie o tym??KOMBINEZONIK COOLCLUB KOLEKCJA 2009 (785524842) - Aukcje internetowe Allegro
bo nie do końca jestem przekonana, nie wiem czemu... kupiłam u tego użytkownika nowy kombinezonik i z powodu jednej przesyłki zastanawiam się i nad tym:tak::-D
Może i ładny... a za 15 zł to bardzo atrakcyjnie - nawet jak będzie za duży to można coś założyć po spód bo z tego co widzę jest na guziczki...

a ja, a ja?? ja też chcę coś obstawiać chociaż M1 mam blisko, ale do Plazy i tesco też niedaleko (mieszkam tak w połowie między M1 a Plazą:-p) to może też coś poobstawiam, mogę mogę??:-) chociaż pewnie powinnam być bardziej na chodzie:-(

Spokojnie podzielimy się rewirem ;-)

Do mnie doszedł już pamiętnik " Matki dla mojej córki" naprawdę piękny i polecam jak ktoś lubi takie pamiątki.

Kochane jak obiecałam wklejam co zakupiła dla Bartusia moja mama:-D

DSC02208.jpgDSC02209.jpg
DSC02210.jpgDSC02211.jpg

reklama
Mamusia ma gust superowe rzeczy :) Ładne kolory, uwielbiam żółty kolor. Dlatego pewnie wózek, który kupiliśmy ma dużo żółtych elementów :)

A ja dziś wrzucam fotkę papuciów, które wczoraj upolowaliśmy z mężem w Cocodrillo- stara kolekcja dlatego kosztowały tylko 16zł :) Są całe ze skórki, z boku mają rzep więc łatwo powinny się ubierać, a od środka są wyściełane owczą wełenką, podeszwy są antypoślizgowe.

kozaczkimalutkie.jpg

Do góry