reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

A to moje ostatnie zakupy

dsc0258k.jpg

dsc0260q.jpg

dsc0261u.jpg

reklama
Dusia fajne zakupy:tak:
ja przed chwilką zakupiłam takie cudeńko: Leżaczek Peg Perego Baby Rocker Melodia Bambu (785387878) - Aukcje internetowe Allegro
nie jest chyba za bardzo zużyty, dzwoniłam i pani mówiła, że sprawny, mi się już od dawna podobały te leżaczki Peg Perego (mam tej firmy fotelik), ale stwierdziłam, że 400 zł to za dużo (w sklepach kosztują od 430 w górę, w necie od 415), a tu się trafila okazja za 150 zł:tak: (plus 25 przesyłka) mam tylko nadzieję, że będzie ok, bo chyba jeszcze nic nie kupowałam z allegro za "taką":-p cenę... a kobitka w porzadku, pytała kiedy rodzę i jaką płeć, bo ma pełno ciuszków i może mi porobic fotki i ja wybiorę po 10/15 zł, mi się przyda a ona z chęcią się tego pozbędzie:tak: zobaczymy:-D

fajny, ja jednak nie będe kupowac, bo fotelik do auta kótry kupujemy to jest przy okazji bujaczek i leżaczek :). Patrzyłam w moją ksiązeczkę kiedy ja osiągnełam wagę 9 kg - jak miałm 18 miesięcy :D:D, także może młodemy tez posluzy długo :)

fajny, ja jednak nie będe kupowac, bo fotelik do auta kótry kupujemy to jest przy okazji bujaczek i leżaczek :). Patrzyłam w moją ksiązeczkę kiedy ja osiągnełam wagę 9 kg - jak miałm 18 miesięcy :D:D, także może młodemy tez posluzy długo :)

no właśnie fajne są takie foteliki z funkcją leżaczka, podobają mi się:tak: ale my dostaliśmy już wcześniej fotelik i nie ma tej funkcji (chyba:eek:)

a napiszcie mi szybko co sądzicie o tym??KOMBINEZONIK COOLCLUB KOLEKCJA 2009 (785524842) - Aukcje internetowe Allegro
bo nie do końca jestem przekonana, nie wiem czemu... kupiłam u tego użytkownika nowy kombinezonik i z powodu jednej przesyłki zastanawiam się i nad tym:tak::-D

chyba przestał mi się podobać:eek:

a w ogóle czego nie szukam dla synka to wpadają mi w oko słodkie rzeczy delikatnie różowe lub białe z różowymi elementami albo słodkimi motylkami czy kwiatkami:eek::eek::eek: chyba zrobię z synka różową panienkę:-D:-D:-D

chyba przestał mi się podobać:eek:
upss, sorry

Nie martw się jakbyś miała mieć córkę to wpadałoby by ci do oka traktorki, niebieskie ciuszki, i jakieś takie chłopience. Babie nie dogodzisz :D, a juz babie w ciąży to nie ma takiej możliwosci :). też m isię wydaje że w sklepach same rózowe rzeczy są,

reklama
upss, sorry

Nie martw się jakbyś miała mieć córkę to wpadałoby by ci do oka traktorki, niebieskie ciuszki, i jakieś takie chłopience. Babie nie dogodzisz :D, a juz babie w ciąży to nie ma takiej możliwosci :). też m isię wydaje że w sklepach same rózowe rzeczy są,

nie no może się jednak zastanowię, bo na innej aukcji jest za 50 zl :-D
ŚLICZNY KOMBINEZON COOL CLUB FUTERKO (790619766) - Aukcje internetowe Allegro
się zobaczy, mam jeszcze niecałą godzinę na decyzję:-D

Pysia ale ja też mam wrażenie że więcej jest i są bardziej różnorodne ciuszki dla dziewczynek:eek: trzeba się córeczkowej Lutówki zapytać jakie ona ma wrażenie:tak:

Do góry