reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Dziewczyny, wszystkie ciuszki sa slodziutkie :-) zreszta mnie to chyba wszystkie te malenkie ubranka wyjatkowo sie podobaja i mam do nich jakas taka slabosc :happy2:

Siuniab przesłodkie!! były niebieskie?? poza tym byłaś w Poznaniu?? i nie zajechałaś na herbatkę jędzo jedna??:-p

Ty pipencjo ja kupiłam te buciorki w Gnieźnie. Gniezno to nie takie wypizdowo i też mamy fajne sklepy ;P A na herbatkę jak będę w Poznaniu to wpadnę na pewno :p Teraz nie masz wyjścia- już szykuj :p

WOZEK nam przyszedł

Superaśna bryka :) Bardzo mi się podoba połączenie tych kolorów :) Ciuszki też bajka a szczególnie ten kombinezonik granatowy

A propos zakupów takich konkretniejszych. Zastanawiałam się nad kupnem monitora oddechu (już o tym pisałyście wcześniej) i powiem Wam, że czytałam artykuł o takim monitorze w formie maty i niestety recenzje niezbyt ciekawe, oto link do artykułu:

http://www.biomedical.pl/dziecko/monitory-oddechu-dla-niemowlakow-303.html

Natomiast ciekawie zapowiada się urządzenie SNUZA, które spełnia tą samą funkcję, ale na innej zasadzie (zaczepia się je do ubrania lub pieluchy dziecka więc może być z dzieckiem wszędzie gdzie ono jest, mata niestety jest jedynie stacjonarna i ma dużo wad) Kosztuje ok 280zł używany na Allegro, a normalnie nowa ok 390zł.

Tutaj jest link:

Snuza

Ja chyba się zdecyduję na SNUZĘ- bo nawet cena nowego urządzenia jest mniejsza od ceny maty, a jej zalety nieporównywalnie większe :) Strasznie się boję bezdechu i ewentualnej tragedii dlatego wolę zainwestować.

Ostatnia edycja:
Ty pipencjo ja kupiłam te buciorki w Gnieźnie. Gniezno to nie takie wypizdowo i też mamy fajne sklepy ;P A na herbatkę jak będę w Poznaniu to wpadnę na pewno :p Teraz nie masz wyjścia- już szykuj :p

no wiem, wiem, Gniezno to metropolia:-p
zapraszam, zapraszam!! w każdej chwili:tak: i na wspólne zakupy też:tak: facetów wyślemy na kawę a same w ciuszki zanurkujemy:-D

no wiem, wiem, Gniezno to metropolia:-p
zapraszam, zapraszam!! w każdej chwili:tak: i na wspólne zakupy też:tak: facetów wyślemy na kawę a same w ciuszki zanurkujemy:-D

No to się zgadamy jakoś przy okazji ja tylko będę w Poznaniu :)

A propos zakupów takich konkretniejszych. Zastanawiałam się nad kupnem monitora oddechu (już o tym pisałyście wcześniej) i powiem Wam, że czytałam artykuł o takim monitorze w formie maty i niestety recenzje niezbyt ciekawe, oto link do artykułu:

http://www.biomedical.pl/dziecko/mon...lakow-303.html

Natomiast ciekawie zapowiada się urządzenie SNUZA, które spełnia tą samą funkcję, ale na innej zasadzie (zaczepia się je do ubrania lub pieluchy dziecka więc może być z dzieckiem wszędzie gdzie ono jest, mata niestety jest jedynie stacjonarna i ma dużo wad) Kosztuje ok 280zł używany na Allegro, a normalnie nowa ok 390zł.

Tutaj jest link:

Snuza

Ja chyba się zdecyduję na SNUZĘ- bo nawet cena nowego urządzenia jest mniejsza od ceny maty, a jej zalety nieporównywalnie większe :) Strasznie się boję bezdechu i ewentualnej tragedii dlatego wolę zainwestować.

Siuniab na forum dla wcześniakach czytałam kiedyś że te monitory przyczepiane do pieluchy są lepsze i bezpieczniejsze niż te maty...
ja nie wiem czy będę to kupować, zobaczymy...
mam nowe zakupy-dla siebie i dla dzidzi, ale to jutro wkleję zdjęcia bo dziś nie mam jkuż siły... i 500 zł poszło w siną dal....

reklama
A ja właśnie siedzę i licytuje prezent urodzinowy dla mojego malucha - dużego malucha :D hahaha. Nie wiem czy też tak macie że się emocjonujecie allegro?;)

P.S. Ja też będę miała monitor oddechu z nianią od znajomej...

Do góry