reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Siuniab przesłodkie kupiłaś to ubranko:tak::-) Ja dziś dostałam wypłatę oj ciężko mi się powstrzymać od zakupów:sorry: Ale chcę poczekać do USG:-p

A mnie wczoraj mój chłop zdrażnił. Mysłam, że go zabiję. Jak mu powiedziałam, ze 3 częsciowy wózek kosztuje 1400 zł to się za głowe złapał, ze mnie pogieło, że taki drogi...To mu powiedziałam, że sam jest głupi, niech sobie ceny sprawdzi.
W ogóle jak mówię, że trzeba coś zaczać kupowac to twierdzi, że jeszcze czas, że spoko. Kurde potem raz, ze nie wydolimy z kasa, a dwa niech sie coś stanie i np urodze w 7 miesiącu i chyba sam se będzie po sklepach latał.

Tfu tfu - nie urodzisz tak wcześnie, a po drugie nie masz swoich pieniędzy ? Ja poprostu pójdę i kupię. To ja przede wszystkim będę z Małą więc mój głos jest decydujący :-p

A mnie wczoraj mój chłop zdrażnił. Mysłam, że go zabiję. Jak mu powiedziałam, ze 3 częsciowy wózek kosztuje 1400 zł to się za głowe złapał, ze mnie pogieło, że taki drogi...To mu powiedziałam, że sam jest głupi, niech sobie ceny sprawdzi.
W ogóle jak mówię, że trzeba coś zaczać kupowac to twierdzi, że jeszcze czas, że spoko. Kurde potem raz, ze nie wydolimy z kasa, a dwa niech sie coś stanie i np urodze w 7 miesiącu i chyba sam se będzie po sklepach latał.

1400 to cena standardowa. Jest naprawde wiele wozkow duzo drozszych wiec ja zobaczy to napewno pozwoli :) ;) moja mama mowila ze zawsze bylo tak ze wozek to najdrozsza inwestycja, praktycznie jedna pensje kosztuje. I nie zmienilo sie to od lat.

Mamy wspólna kasę. i tak kupimy taki jak ja chce:-), ale mnie wkurzył.

u mnie jest tak samo. Tez mamy wspolna. Ale ja sie dogadalam z moim kochanym. Poprosilam go zebysmy pojechali do sklepu z wozkami i sie przekonal ze ceny sa wielkie, a standard zly nawet za duza cene. Juz zgodzil sie na moj wybor jak zobaczyl co sie dzieje z tymi wozkami.Predzej czy pozniej wyjdzie na twoje nawet bez kombinowania, bo po rpstu zobaczy ze ta cena wcale nie jest wysoka.

Laski normalnie kilka godzin przerwy na BB i mam takie zaległości, że mózg w pionie staje :-D

Pysia
Zaprowadź małża do sklepu i pokaż mu ile kosztują wózki, bo cena 1400 za 3 -funcyjną brykę to żadne dziwactwo-to normalne. Jak zobaczy inne ceny to mu dopiero kopara opadnie :-D I uszyska do góry maleńka, faceci są dziwaki, nie znają się na cenach i tyle, wciąż trzeba ich uświadamiać i nie dostać przy tym ataku wścieklizny słysząc w odpowiedzi: "ILE?! :szok:" HAHAHA

Ilona Ja też oglądałam śpiochy i nne wdzianka dla maluszka tej firmy EWA KLUCZE- zakochałam się w nich i są naprawdę przystępne te ceny. Jest dużo innych i droższych,a wcale nie powalają, no chyba, ze ceną :-D Jak tylko będę znała płeć to kupuję właśnie tej firmy ;-)

Tygrynka Te bukiety są boskie! Chciałabym coś takie dostać :tak: To znaczy dla dzidziusia hahah. A jeśli chodzi o kupowanie wyprawki dla dzidziora to ja znalazłam taką fajną na necie i będę kupować właśnie wg. niej. Podaję link gdybyś miała ochotę zerknąć ;-)

Wyprawka dla noworodka Rodzina - Ciąża - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży

Plastelinka Tak, mam właśnie ten wózek Picasso kolor grafit z żółtym po prostu obłęd ale inne też są zajedwabiste :-D

Patrycja Ciężko się powstrzymać przed zakupami ubranek, ale i tak jestem twarda a nie miętka :-D Wytrzymałam 5 m-cy bez kupowania. A te białe śpiochasy i kaftanik i czapulinka to kupiłam w białym kolorze bo uniwersalne :-)

No, ale się rozpisałam, ufff paluchy bolą. Idę zrobić sobie herbatkę :happy2:

reklama

tak a pomyslał ile kosztuja takie pierdołki do pielęgnacji ja ostatnio liczyłam to wyszło 600zł dolicz ciuchy łóżeczko wózek co myślał że z nieba spadnie.......ja już kombinuje jak moge tu coś załatwię to tam, jakoś się chyba uda załatwić wyprawkę...

Do góry