reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
A jak Wam się podoba mój model ?? Ten kudłaty kilka postów wyzej koło zielonych spioszków?? On pierwszy przy ubrankach jest jak wyciągam, kurcze oby sie szybko do dzidzi przyzwyczaił i nie był zazdrosny, bo on jeste teraz oczkiem w głowie kazdego a tu nagle konkurecja będzie... dobra bo zmieniam temat :/

Ostatnia edycja:
A jak Wam się podoba mój model ?? Ten kudłaty kilka postów wyzej koło zielonych spioszków?? On pierwszy przy ubrankach jest jak wyciągam, kurcze oby sie szybko do dzidzi przyzwyczaił i nie był zazdrosny, bo on jeste teraz oczkiem w głowie kazdego a tu nagle konkurecja będzie... dobra bo zmieniam temat :/
Monisia aleeeeee śliczne te malusie ciuszki aż się zakochałam normalnie :-D
Co do pieska Kochana on jest malusi więc krzywdy pieskowi nie zrobi radziła bym Ci się popytać weterynarzowi co zrobić by psinka nie czuła się odepchnięta a wszystko będzie dobrze :tak: Ja dostaję zawału na myśl jak mój pies zareaguje bo to 65 kg żywej wagi i też był zawsze takim oczkiem w głowie mam nadzieję, że zaakceptuje dzidzie bo już dwa malutkie bobaski ( niemowalaczki mojej kuzynki) wychowywał i nie było problemu mam nadzieję, że tak będzie i tym razem :-p

Piesek śliczniusi od razu wpada w oko a te jego oczka na pewno będzie musiał się pogodzic że zejdzie na drugi plan;-):-)

GIBAGA Aguś, te ubranka powaliły mnie na kolana, są obłędnie cudne :)

LOREE Ja również będę kupować tą pościel. Paski są fajne, ale ja wybiorę tę gładką wersję w kolorze kremowym lub zielonym :) A może obie? Tylko się tak zastanawiam, bo widziałam, że niektóre z dziewczyn kupują po kilka kompletów pościeli.... Czy to konieczne? Ja nie mam doświadczenia i się nie znam...

Ja kupuje 2 komplety,żebym miała na zmianę. I tylko więcej może 3-4 prześcieradełka kupię. Pościele są drogie a moja dwuletnia córka już spała w większym łóżeczku i musiałam kupować nowe.
Zawsze można kupic jakiś neutralny ochraniacz a do tego więcej pościeli dwu częściowej. I wyjdzie taniej.
Ja tak uważam, bo dla mnie 3 częściowa pościel w zupełności wystarczy. Nie lubię baldachimów itp.

Szczerze to moja mama miała chwilowy przypływ gotówki i raczej wieeeekszość ona wnusiowi zasponsorowała, bo mnie by nie było stac teraz nawet na pajaca haha, kryzys... :)

Monika- sliczne te ciuszki. A kombinezony jakie slodziutkie. Ja musze tez sie rozgladnac za jakims bo mam po synku ale wolala bym cos bardziej dziewczecego :-)

A to moje pierwsze zakupy dla naszej pannicy
dsc0206g.jpg
dsc0207x.jpg

dsc0208b.jpg

Ta pierwsza sukieneczka mi sie tak podoba ze musze kupic jeszcze jedna w wiekszym rozmiarze :-)

reklama
Do góry