reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
A jak Wam się podoba mój model ?? Ten kudłaty kilka postów wyzej koło zielonych spioszków?? On pierwszy przy ubrankach jest jak wyciągam, kurcze oby sie szybko do dzidzi przyzwyczaił i nie był zazdrosny, bo on jeste teraz oczkiem w głowie kazdego a tu nagle konkurecja będzie... dobra bo zmieniam temat :/

Ostatnia edycja:
A jak Wam się podoba mój model ?? Ten kudłaty kilka postów wyzej koło zielonych spioszków?? On pierwszy przy ubrankach jest jak wyciągam, kurcze oby sie szybko do dzidzi przyzwyczaił i nie był zazdrosny, bo on jeste teraz oczkiem w głowie kazdego a tu nagle konkurecja będzie... dobra bo zmieniam temat :/
Monisia aleeeeee śliczne te malusie ciuszki aż się zakochałam normalnie :-D
Co do pieska Kochana on jest malusi więc krzywdy pieskowi nie zrobi radziła bym Ci się popytać weterynarzowi co zrobić by psinka nie czuła się odepchnięta a wszystko będzie dobrze :tak: Ja dostaję zawału na myśl jak mój pies zareaguje bo to 65 kg żywej wagi i też był zawsze takim oczkiem w głowie mam nadzieję, że zaakceptuje dzidzie bo już dwa malutkie bobaski ( niemowalaczki mojej kuzynki) wychowywał i nie było problemu mam nadzieję, że tak będzie i tym razem :-p

Piesek śliczniusi od razu wpada w oko a te jego oczka na pewno będzie musiał się pogodzic że zejdzie na drugi plan;-):-)

GIBAGA Aguś, te ubranka powaliły mnie na kolana, są obłędnie cudne :)

LOREE Ja również będę kupować tą pościel. Paski są fajne, ale ja wybiorę tę gładką wersję w kolorze kremowym lub zielonym :) A może obie? Tylko się tak zastanawiam, bo widziałam, że niektóre z dziewczyn kupują po kilka kompletów pościeli.... Czy to konieczne? Ja nie mam doświadczenia i się nie znam...

Ja kupuje 2 komplety,żebym miała na zmianę. I tylko więcej może 3-4 prześcieradełka kupię. Pościele są drogie a moja dwuletnia córka już spała w większym łóżeczku i musiałam kupować nowe.
Zawsze można kupic jakiś neutralny ochraniacz a do tego więcej pościeli dwu częściowej. I wyjdzie taniej.
Ja tak uważam, bo dla mnie 3 częściowa pościel w zupełności wystarczy. Nie lubię baldachimów itp.

Szczerze to moja mama miała chwilowy przypływ gotówki i raczej wieeeekszość ona wnusiowi zasponsorowała, bo mnie by nie było stac teraz nawet na pajaca haha, kryzys... :)

Monika- sliczne te ciuszki. A kombinezony jakie slodziutkie. Ja musze tez sie rozgladnac za jakims bo mam po synku ale wolala bym cos bardziej dziewczecego :-)

A to moje pierwsze zakupy dla naszej pannicy
dsc0206g.jpg
dsc0207x.jpg

dsc0208b.jpg

Ta pierwsza sukieneczka mi sie tak podoba ze musze kupic jeszcze jedna w wiekszym rozmiarze :-)

reklama
Do góry