reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Jejuuuuuuuuuu Wy już o wózkach myślicie a ja nadal choć by jednych śpioszków nie mam :eek: Ale co tam w październiku jak pojadę na zakupy to się modlę by w samochód się wmieściły bo moja lista ma 156 pozycji :-D
A te Wasze wózki śliczniutkie :tak:

reklama
Dziewczynki........
Pochwalę się moim nowym zakupem:

FISHER PRICE 3w1 LEŻACZEK BUJACZEK WIBRACJE HIT ! (738329026) - Aukcje internetowe Allegro

Udało mi się kasę zaoszczędzić i postanowiłam już kupić, aby później, jak przyjdą wieksze wydatki, nie myśleć o gadżetach!
najeli super lezaczek ja dla siebie juz tez upatrzylam taki tylko mam nadzieje ze mi rodzice w prezencie kupią :-)
FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK WIBRACJE 3w1 0-18K (741063403) - Aukcje internetowe Allegro

A ja dostałam zakaz kupowania ciuszków dla Miluśki :-p I to nie od M tylko od kumpel :-p Mam dostać od dwóch wyprawki, więc kupowanie byłoby bez sensu... No chyba że się trafi jakaś piękna sztuka śpioszków :-D

dziewczyny poszalaly widze... a ja juztro moze lozeczko kupie ale sie okaze....zobaczymy czy bedzie czas pojechac:)))

dziewczyny poszalaly widze... a ja juztro moze lozeczko kupie ale sie okaze....zobaczymy czy bedzie czas pojechac:)))

łóżeczko i takietam akcesoria razem z wozkiem moj kochany zaplanowal kupic przed swietami. Nie wiem czemu :sorry: przeciez przedswiateczne promocje nie obejmuja takich stoisk :|:eek: jak juz tyle mam czekac to juz lepiej po, bo pewnie zrobi sie wielki bałagan tuz przed swietami. Ale gadaj z uparciuchem :crazy:

łóżeczko i takietam akcesoria razem z wozkiem moj kochany zaplanowal kupic przed swietami. Nie wiem czemu :sorry: przeciez przedswiateczne promocje nie obejmuja takich stoisk :|:eek: jak juz tyle mam czekac to juz lepiej po, bo pewnie zrobi sie wielki bałagan tuz przed swietami. Ale gadaj z uparciuchem :crazy:

To jak jeszcze razem nie mieszkacie to daj mu to do trzymania w jego pokoju i zobaczymy co będzie hehe

Bo pewnie chce w swięta siedziec razem z Toba i gabić się w te łożeczko i marzyć, że anstepne świeta spędzicie w trójkę.

No to daj isę chłopu nacieszyć i o czymś decydować. żeby tak mój się za to zabrał i cos palnował z zakupów. narazie tylko sie martwi jak zabespieczyć regały z płytami, żeby dziecko się nie dorawało!!!:eek:

reklama
No to daj isę chłopu nacieszyć i o czymś decydować. żeby tak mój się za to zabrał i cos palnował z zakupów. narazie tylko sie martwi jak zabespieczyć regały z płytami, żeby dziecko się nie dorawało!!!:eek:

Mojemu też nie w głowie zakupy. a już nie wspomnę o mojej mamie - nie wiem skąd ona się urwała - w kółko mi powtarza że mamy jeszcze czas, że mam jeszcze nic nie kupować aby nie zapeszać- denerwuje mnie to : /

No ale ja dzisiaj wybrałam się sama połazić trochę po sklepach, dziwnie się czułam oglądając te maleńkie ciuszki - no i oczywiście nic nie kupiłam ,nie wiedziałam co........ ach może coś ze mną nie tak, wy już macie tyle ślicznych rzeczy a ja NIC dosłownie NIC.

Do góry