reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Widzialam go wczoraj na zywo. Jedna mamusia jezdzila takim u nas po rynku i sie troche poprzygladalam. Nie wiem jak sie go prowadzi, ale prezentowal sie bardzo fajnie :tak::-)
Ciekawe...:-) Może fajny:-D Cholercia mam mętlik teraz w głowie:sorry: miałam swoje 3 typy teraz doszedł 4 i nie wiem który:confused::confused::confused::confused:

Najeli to mamy podobne typy co do wózka, bo ja kupuję Espiro ale model gtx:)
http://allegro.pl/item739795903_wozek_espiro_gtx_2009_fotelik_bonus_b0mbik.html

One wyglądają identycznie, różnią się chyba tym, że model GT - ma skrętną oś, a GTX - skrętne kółka.
Ale cena ta sama... (na aukcji którą wklejałam nie było fotelika, ale z fotelikiem wychodzi cena ta sama).

Ciekawe...:-) Może fajny:-D Cholercia mam mętlik teraz w głowie:sorry: miałam swoje 3 typy teraz doszedł 4 i nie wiem który:confused::confused::confused::confused:
A ja wczoraj z głupia weszłam i zobaczyłam fajny wózeczek w sklepie i juz go znalazłam na allegro:-)
WÓZEK TAKO 2009 JUMPER X +POSCIEL +WYSYŁKA GRAT (747228250) - Aukcje internetowe Allegro
teraz cięzko się na któryś zdecydować:sorry:

Dobrze, że ciąża trwa 9 miesięcy! Hehe, gdybym ja miała zrobić zakupy w jeden dzień, to bym kupiła 2 szt bodów hehe! Przyjdzie moment, że będziesz musiała wybrać... na szczęście do lutego mnóstwo czasu!
Ale ten wózek, który tutaj pokazałaś jest naprawdę świetny. Nie wiem dlaczego ja się uparłam na tą skrętną oś-a tych wózków jest zdecydowanie mniej....

Jedynym i najlepszym sposobem na zdecydowanie sie jest pojechac do jakiegos sklepu lub hurtowni, poogladac te wozki na zywo i wtedy zdecydujesz sie raz dwa :tak: Ja mialam swoj upatrzony na necie i pojechalismy do hurtowni kupic a jak poogladalam na zywo to wyjechalam ze sklepu z calkiem innym :-D

Jedynym i najlepszym sposobem na zdecydowanie sie jest pojechac do jakiegos sklepu lub hurtowni, poogladac te wozki na zywo i wtedy zdecydujesz sie raz dwa :tak: Ja mialam swoj upatrzony na necie i pojechalismy do hurtowni kupic a jak poogladalam na zywo to wyjechalam ze sklepu z calkiem innym :-D
Masz rację pewnie kupie całkiem inny i tak się skończą te rozterki:-D

to prawda. ja tez bylam w sklepach - hurtowniach i wyprobowalam mnostwo wozeczkow. i teraz juz wiem ktory najlepszy:)

Wózków jest w sklepach mnóstwo. Proponuję przed pójściem do sklepu zapisać na kartce to na czym nam w wózku najbardziej zależy- żeby będąc już w sklepie nie zgłupieć od nadmiaru.
A więc zastanowić się czy chcemy wózek 1, 2, czy 3 funkcyjny. Do jakiej ceny i jaka waga? Jakie koła ?( skrętne, małe,duże, pompowane, piankowe itp). Spacerówka rozkładana na płasko czy kubełkowa?

Jak już takie szczegóły ma się w głowie i przedstawi je sprzedawcy w sklepie , to nagle okazuje się,że wybór jest całkiem prosty:-)

Wózków jest w sklepach mnóstwo. Proponuję przed pójściem do sklepu zapisać na kartce to na czym nam w wózku najbardziej zależy- żeby będąc już w sklepie nie zgłupieć od nadmiaru.
A więc zastanowić się czy chcemy wózek 1, 2, czy 3 funkcyjny. Do jakiej ceny i jaka waga? Jakie koła ?( skrętne, małe,duże, pompowane, piankowe itp). Spacerówka rozkładana na płasko czy kubełkowa?

Jak już takie szczegóły ma się w głowie i przedstawi je sprzedawcy w sklepie , to nagle okazuje się,że wybór jest całkiem prosty:-)

dokladnie ! najlepszy sposob to isc z planem i wyprobowac. Rozwieja sie wszytkie watpliwosci.

reklama
Najeli śliczny ten leżaczek jest :-)

Ja się wkurzyłam, bo pojechałam wczoraj do sklepu z wózkami, bo zdecydowaliśmy się na Graco Quatro Tour Deluxe [ame="http://www.youtube.com/watch?v=psdssPrdPjE"]YouTube - Graco Quattro Tour Deluxe TSB - Kiddicare[/ame] i pani powiedziala, że sama nie wie czemu (bo się najlepiej sprzedawały) przestali je produkowac...tylko została ta wersja sport... a w sport jest też przekładana budka z możliwości wsadzenia gondolki, ale nie ma na dole tej osłonki dodatkowej przed wiatrem :baffled: i powiedziała mi, że najlepszy byłby dla mnie taki, bo akurat na okres przejściowy już bym miała, lekko i przyjemnie, a na wiosnę-lato spacerówka... ehh musze poszukac ostatki po sklepach lub na Allegro...

Do góry