reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Nursery Designs - Page 1 - Decorating Ideas - HGTV Rate My Space wejdz sobie na ta stronke tam masz duzo pokoi dla dzieci. Ja tez nie sadze ze dla dziewczynki musi byc rozowy tyle jest ladnych kolorow.

A co do poscieli to jest duzo w takie zwierzatka co by pasowala do tego pokoju musisz pogrzebac po necie. Tu jest pare linkow
Animal Adventure by Just Born - Baby Crib Bedding - 28700

Amazon.com: Boutique Safari Jungle Animals 10pcs Crib Bedding SET: Baby

Jungle Animal Safari Crib Bedding

Kids Room Treasures: Zoo / Jungle Animals Baby Boy 6pc Crib Bedding Set

No ja nic tylko na tej stronce siedze bo juz wczesniej ja wyczailam...ale nie zawsze maja fajne pokoiki...cos sie wymysli

jak najbardziej. Gdzie jest napisane ze od samego poczatku masz dziecku wodę z mózgu robić i z dziewczynki barbie robić.
no jamam wlasnie nadzieje ze moje dziecko na plastic nie wyrosnie gosh...tylko nie rozowy grrrr

dokladnie tak jak moja mama mowi :) zeby nie bac sie jak dziewczna bedzie lubiala poudawac ze prowadzi samochod, bawic sie samochodami i nie bedzie lubiala rozowego. Nie zaprzeczam, ale nigdy wczesniej o tym nie myslalam.

Haha ja to zabieralam kolego samochody jak bylam mala ...lalek w domu wcale nie bylo bo sie nie chcialam nimi bawic tylko ciezarowyyyyy haha

reklama
super te kompleciki!:tak::-) A jakie słodkie:-D

No, udało mi się opanować to co napisałyście ufff ;-)

Gibaga ten pokoik jest super i tak jak PYSIA uważam, że jak najbardziej dla dziewczynki się nadaje. Mnie to różowe szaleństwo śmieszy i na pewno nie zrobię z mojej córeczki (jeśli będzie córeczka) różowej landrynki. Trochę różowego nie zaszkodzi, ale sam róż dookoła? bleee :-D

Paulla Ten kombinezon jest boski! Chyba też zacznę powoli szukać na allegro lub w lumpeksach. Bo można tam tanio dostać naprawdę super rzeczy tak jak np. PYSIA. I nie uważam, że to jakieś uwłaczające jest czy niehigieniczne. Wręcz przeciwnie to bardzo rozsądne wyjście- przede wszystkim jest taniej, a poza tym ile te nasze maleństwa to ponoszą. Zakupy trzeba robić z głową :-)

Julisia Te komplety są super!

Co do pokoju, to zgadzam się z Pysiunią, że dziewucha nie musi mieć wszystko rózowe bleeeeeeeeee, ja sama byłam chłopczycą i jak matka mi wciskała spódniczkę to spiep... ihhihiihhiih no może bez przesady bo lalki lubiłam ihihihi, ale moja dzidzia bedzie miała neutralne kolory w pokoju, lubię ciepłe kolory, żółty pomarańcz itp, do tego jakieś ładne obrazki itd.;-)

Ja też jestem zwolenniczką nie monotonnych kolorów! Nudny jest różowy pokój!
Ja dla synka zrobiłam pomarańczowe ściany, wykładzina dywanowa niebieska w misie, meble jasne, tapczan pomarańczowy....
Gdyby dziewczynki miały wszystko różowe a chłopcy wszystko niebieskie, świat i dzieci były by nudne! hehe

reklama
Do góry