Nursery Designs - Page 1 - Decorating Ideas - HGTV Rate My Space wejdz sobie na ta stronke tam masz duzo pokoi dla dzieci. Ja tez nie sadze ze dla dziewczynki musi byc rozowy tyle jest ladnych kolorow.
A co do poscieli to jest duzo w takie zwierzatka co by pasowala do tego pokoju musisz pogrzebac po necie. Tu jest pare linkow
Animal Adventure by Just Born - Baby Crib Bedding - 28700
Amazon.com: Boutique Safari Jungle Animals 10pcs Crib Bedding SET: Baby
Jungle Animal Safari Crib Bedding
Kids Room Treasures: Zoo / Jungle Animals Baby Boy 6pc Crib Bedding Set
No ja nic tylko na tej stronce siedze bo juz wczesniej ja wyczailam...ale nie zawsze maja fajne pokoiki...cos sie wymysli
no jamam wlasnie nadzieje ze moje dziecko na plastic nie wyrosnie gosh...tylko nie rozowy grrrrjak najbardziej. Gdzie jest napisane ze od samego poczatku masz dziecku wodę z mózgu robić i z dziewczynki barbie robić.
dokladnie tak jak moja mama mowi zeby nie bac sie jak dziewczna bedzie lubiala poudawac ze prowadzi samochod, bawic sie samochodami i nie bedzie lubiala rozowego. Nie zaprzeczam, ale nigdy wczesniej o tym nie myslalam.
Haha ja to zabieralam kolego samochody jak bylam mala ...lalek w domu wcale nie bylo bo sie nie chcialam nimi bawic tylko ciezarowyyyyy haha