reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
wczoraj przyszły śpiochy i body które zamówiłam na allegro:-) pochwalę się po remoncie, bo mam aparat spakowany i niewiem w którym kartonie. Powiem tylko że ciuszki są rewelacyjne i bardzo tanie. Chyba większość zamówie przez all bo w sklepach takich tanich nie widziałam:-(

też mam pluszową karuzelę:-) 5 takich śpiących misi. do tego jest pozytywka. Mój D. powiedział że mogę ją puszczać jak będzie w pracy. Bo dźwięki tych pozytywek to mu się z horrorami kojarzą:-p Niewiem czemu:laugh2:

też mam pluszową karuzelę:-) 5 takich śpiących misi. do tego jest pozytywka. Mój D. powiedział że mogę ją puszczać jak będzie w pracy. Bo dźwięki tych pozytywek to mu się z horrorami kojarzą:-p Niewiem czemu:laugh2:

hehe chyba tez nie lubi melodii z wesolych miasteczek, bo to podobne, prawda?
no ja mam taka z wiszacymi gwiazdkami przyczepionymi do duzej mieciutkiej chmurki na krorej siedzi taka slodziutka puszysta owieczka :)
a wlasnie - podobno dzieciom najlepiej na poczatek zabawki kupowac w klorach czarnym, czerwonym i bialym, bo to zwraca jego uwage - czytalam w artykule w M jak mama o tym jak wychowac inteligenta. Wierzyc czy nie...W kazym razie ja mam duzo białych i jasnych zabaweczek, i jakos takie nieurozmaicone sa kolorystycznie :/ hmmm dopiero teraz to zauwazylam

Ostatnia edycja:
oglądałam filmik na stronie pampersa że przez jakiś czas dziecko widzi tylko jasne i ciemne kolorki. Coś słyszałam o tym inteligentym wychowaniu, ale lepiej zawsze kierować się sercem a nie gazetami

Dusia ale zastawno sie u nas jest latwiej wydac $50 niz tam 200zl...nie wydaje mi sie ze ta karuzela jest warta az tyle...dziecku i tak jest wszystko jedno co mu przed oczami lata haha byleby gralo,...a czy to malpka czy misio to juz naprawde bez roznicy...

No to ze u nas jest latwiej wydaj 50 niz w Polsce to juz jest inna sprawa, ja ci napisalam czemu te rzeczy sa w Polsce duzo drozsze jak tu. Moi rodzice maja sklep z spozywczy z polskim jedzeniem to troche wiem jak to dziala.

A to ze dziecko nie zwraca uwagi co mu bendzie latalo przed oczami to prawda ale nie mysle ze kupisz pierwsza lepsza karuzele czy misia bo dziecku nie bendzie przeszkadzac, tylko kupisz to co tobie sie spodoba. :-)

HEJ DZIEWCZYNKI :-)

Nie znalazlam watku o WÓZKACH, juz sie wstepnie rozgladalam i mam na oku 2 bardzo klasyczne wozki.
1) firmy EMALJUNGA
2) firmy INGLESINA

Z drugim jest dosc ciezko, bo prawie nigdzie nie mozna go zobaczyc na zwyo, tylko na zamowienie, ja jak zwykle wybralam cos z czym jest problem ale mi sie barrdzo podoba.

1 fotka EMALJUNGA
2,3,4 INGLESINA :-):-)

mondial_duzy.jpg

vittoriags_beige.jpg

vittoriags_nuvola.jpg

vittoria_rosa.jpg

Jak Wam sie podobaja?

boskie:-). też wolę takie klasycznę. Ja narazie upatrzyłam sobie Roana. Też dosć klasycznie wygląda i do tego jest bardzo zachwalany.

Załączniki

• marita_sc-07.jpg
    marita_sc-07.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Do góry