reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Strasznie mi sie podobaje te wasze zdobycze...Ale ta posciel Ilonka...looomatko taka jak mi sie podoba a wkleje wam zdjecie jaki mam pomysl na pokoik i by mi straszliwie ta posciel pasowala haha a co:p...(a nad obrazkami juz moj tesc pracuje:p)
Gibaga pokój jest rewelacyjny:-):-):-) bardzo mi się podoba taki ze smakiem;-)no i te wszystkie lumpki, posciele....ehhhh ja tak jeszcze pomalutku się zbieram:-)

reklama
Dzięki Dziewczynki :-) Dlatego zachęcam Was również do zakupu tego kompletu pościeli na Allegro :-):-)

Gibaga, ale pięęęęęęęęęęęęęęeekny pokój !!!!!!!!!!!

a ja kupilam cos dla siebie - pasy ciazowe takie ozdobne co na bluzke sie nosi- jeden czarny a drugi ecreu w kwiatki. Musialam bo nie podobaja mi sie ciuszki dla kobiet w ciazy - chce chodzic w moich tylko lekko zmodyfikowanych.

Dzięki Dziewczynki :-) Dlatego zachęcam Was również do zakupu tego kompletu pościeli na Allegro :-):-)

Gibaga, ale pięęęęęęęęęęęęęęeekny pokój !!!!!!!!!!!

no ja chyba bede sie musiala smakiem obejsc bo do USA to nie wiem czy wysla...a jak ma to kosztowac wiecej niz u mnie to u siebie cos poszukam...
Ale mam przeczucie ze bedzie dziewczynka to nie wiem co bedzie z pokoikiem jak to wszystko zrobic...a za rozowym kolorem to ja znow az tak nie jestm wiec....hmmmm
no i coraz bardziej sie przekonuje ze bedzie dziewczynka...:))))))))

a co do pasow tez sobie musze kupic:)))))

no ja chyba bede sie musiala smakiem obejsc bo do USA to nie wiem czy wysla...a jak ma to kosztowac wiecej niz u mnie to u siebie cos poszukam...
Ale mam przeczucie ze bedzie dziewczynka to nie wiem co bedzie z pokoikiem jak to wszystko zrobic...a za rozowym kolorem to ja znow az tak nie jestm wiec....hmmmm
no i coraz bardziej sie przekonuje ze bedzie dziewczynka...:))))))))

a co do pasow tez sobie musze kupic:)))))
Jako że jestem dziewczynką to informuję Cię ,że bardz ochciałabym mieć taki pokoik. Wcale nie musi być rózowy ;)

Jako że jestem dziewczynką to informuję Cię ,że bardz ochciałabym mieć taki pokoik. Wcale nie musi być rózowy ;)

ALe wiesz ze tu wszystkie dziewczynki to princess....az sie niedobrze robi od tego rozowego....
Powaznie myslisz ze ten pokoik bedzie pasowac rowniez dla dziewczynki????cholercia trzeba sie szybko dowiedziec co mamy(chlopkca czy dziewczynke) i zdecydowac sie co do pokoiku dla dziecka....i zaczac remont...ale najwazniejsze to musze sie wreszcie przeprowadzic grrrrr

ALe wiesz ze tu wszystkie dziewczynki to princess....az sie niedobrze robi od tego rozowego....
Powaznie myslisz ze ten pokoik bedzie pasowac rowniez dla dziewczynki????cholercia trzeba sie szybko dowiedziec co mamy(chlopkca czy dziewczynke) i zdecydowac sie co do pokoiku dla dziecka....i zaczac remont...ale najwazniejsze to musze sie wreszcie przeprowadzic grrrrr

http://www.roomzaar.com/rate-my-space/Nurseries/gallery.esi wejdz sobie na ta stronke tam masz duzo pokoi dla dzieci. Ja tez nie sadze ze dla dziewczynki musi byc rozowy tyle jest ladnych kolorow.

A co do poscieli to jest duzo w takie zwierzatka co by pasowala do tego pokoju musisz pogrzebac po necie. Tu jest pare linkow
http://www.babysupermall.com/main/p...m_medium=cpc&utm_campaign=ComparativeShopping

Amazon.com: Boutique Safari Jungle Animals 10pcs Crib Bedding SET: Baby

http://www.landofnod.com/family.aspx?c=9911&f=5092

http://www.kidsroomtreasures.com/mm...pia&Category_Code=baby-bedding&Store_Code=krt

Ostatnia edycja:

jak najbardziej. Gdzie jest napisane ze od samego poczatku masz dziecku wodę z mózgu robić i z dziewczynki barbie robić.

reklama
jak najbardziej. Gdzie jest napisane ze od samego poczatku masz dziecku wodę z mózgu robić i z dziewczynki barbie robić.

dokladnie tak jak moja mama mowi :) zeby nie bac sie jak dziewczna bedzie lubiala poudawac ze prowadzi samochod, bawic sie samochodami i nie bedzie lubiala rozowego. Nie zaprzeczam, ale nigdy wczesniej o tym nie myslalam.

Do góry