reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Widziałam i fajna tylko dla mnie ma jedna wadę. trzeba pamiętać by włączać to jak się bierze dziecko do karmienia bo będzie wyło ;-), a potem pamiętać żeby to włączyć po ułożeniu dziecka spać.
Na pewno to kupie bo mojej koleżance przytrafiła sie tragedia :-( umarło jej miesięczne niemowlę. połozyła je spać a po jakimś czasie zaglądnęła. moze po 10 minutach moze 15. Dziecko juz nie oddychało. Byli w tym samym pokoju, dziecko spało w łóżeczku obok, nikt sie nie zorientował.
Masakra:-:)-:)-:)-( Chyba bym się zabiła jakby się coś takiego stało:-:)-:)-(

reklama
Dlatego ja sie bardzo boje zeby mi sie to nie przytrafiło. Mogę wydać nawet 500zł byle dziecko było bezpieczne.
Moja kolezanka w dalszym ciągu nie moze sie z tego otrząsnąć. nie wyobrażam sobie, nosisz dziecko 9 miesięcy, masz je przy sobie miesiąc, karmisz opiekujesz sie kruszynka i głupie 15 minut i dziecka nie ma:-(

Dlatego ja sie bardzo boje zeby mi sie to nie przytrafiło. Mogę wydać nawet 500zł byle dziecko było bezpieczne.
Moja kolezanka w dalszym ciągu nie moze sie z tego otrząsnąć. nie wyobrażam sobie, nosisz dziecko 9 miesięcy, masz je przy sobie miesiąc, karmisz opiekujesz sie kruszynka i głupie 15 minut i dziecka nie ma:-(

Matko :-( Strasznie smutne:-(

Jako szalona mamuśka musiałam dzisiaj coś kupić i kupiłam kombinezonik z welurku:-D
kombinezonik.jpg

Laski przyszła mi dzisiaj pościel i ja jestem bardzo zadowolona ! Dołączam jeszcze zdjęcie mojej i chyba zaraz się w niej położę hahha :-):rofl2:

Załączniki

• P180909_18.44.jpg
    P180909_18.44.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 45
  • P180909_18.42.jpg
    P180909_18.42.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Fajowa. Mnie ruszyło, że jeszcze nic nie kupilam i pojechalam na łowy :)

Załączniki

• IMG_5105.jpg
    IMG_5105.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Do góry