Anisen
kochamy Cię mocno
Aguś musiałabyś napisać do tej osoby z pytaniem. tyle ze pewnie drogo wyjdzie:-(afjne te spiochy ciekawe czy do stanow wysylaja i za ile...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aguś musiałabyś napisać do tej osoby z pytaniem. tyle ze pewnie drogo wyjdzie:-(afjne te spiochy ciekawe czy do stanow wysylaja i za ile...
Aguś musiałabyś napisać do tej osoby z pytaniem. tyle ze pewnie drogo wyjdzie:-(
FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK G5914 18 kg KURIER (731129051) - Aukcje internetowe Allegro
A ja Wam ten bujaczek goraco polecam, bardzo duzo mi pomogl. Gdy chcialam cos sprzatnac lub ugotowac to mala lezala sobie w nim i sie bawila i byla super zadowolona. Wkladalam ja do niego odkad skonczyla 2 miesiace, ale to zalezy od dziecka i wiem ze niektore dziewczyny wkladaly swoje dzieci juz po miesiacu. Naprawde super rzecz. Oliwka korzysta z niego do tej pory, teraz jest fotelikiem takim.