reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK G5914 18 kg KURIER (731129051) - Aukcje internetowe Allegro

A ja Wam ten bujaczek goraco polecam, bardzo duzo mi pomogl. Gdy chcialam cos sprzatnac lub ugotowac to mala lezala sobie w nim i sie bawila i byla super zadowolona. Wkladalam ja do niego odkad skonczyla 2 miesiace, ale to zalezy od dziecka i wiem ze niektore dziewczyny wkladaly swoje dzieci juz po miesiacu. Naprawde super rzecz. Oliwka korzysta z niego do tej pory, teraz jest fotelikiem takim.

Moje koleżanki też bardzo mi leżaczek polecają ;-) Nawet dzisiaj dostałam taki w prezencie od koleżanki Leżaczek Baby Einstain (740152406) - Aukcje internetowe Allegro

Anisen słodkie ciuszki:-)

lezaczek bardzo fajny :)
ja chyba zdecyduje sie na ten Fisher, ale nie od razu będe kupować. zobaczę jak wyjdziemy kasowo bo juz czuje ze wydatki będą spore.
wiem ze na pewno kupimy monitor oddechu dziecka. nawet wiem juz jaki chcę, otóz taki :
PRZENOŚNY MONITOR ODDECHU SNUZA HALO
bo jest mały i mobilny

Ostatnia edycja:
dziewczynki, te które kupiły kombinezonik miś z H&M!!!

dzisiaj juz już miałam go wziąć ale: powiedzcie mi jaki rozmair kupiłyscie??i do czego on tak właściwie jest??tzn na dwór??pod kombinezon?czy w domuale nie za ciepło??bo juz nie wiem czy brać...

Anisen słodkie i śliczne ubranka:tak:
Ilonka super ten leżaczek:tak::-) tą mate od już sprawdzałama na allegro na oewno ją kupie myślę że warto;-)

reklama
Widziałam i fajna tylko dla mnie ma jedna wadę. trzeba pamiętać by włączać to jak się bierze dziecko do karmienia bo będzie wyło ;-), a potem pamiętać żeby to włączyć po ułożeniu dziecka spać.
Na pewno to kupie bo mojej koleżance przytrafiła sie tragedia :-( umarło jej miesięczne niemowlę. połozyła je spać a po jakimś czasie zaglądnęła. moze po 10 minutach moze 15. Dziecko juz nie oddychało. Byli w tym samym pokoju, dziecko spało w łóżeczku obok, nikt sie nie zorientował.

Do góry