reklama
no no widze ze juz wyprawki powoli szykujecie
ja mam duzo rzeczy po Córci wiec Nam nie wiele potrzeba, chyba ze sie okaze ze to chlopczyk jedyne co to by sie wozek przydal bo glebokiego to nie mamy tylko spacerowke wiec za zimno by bylo Dzidzi
ale tez myslalam zeby zamiast wozka chuste kupic i przez pierwsze miesiace nosic na sobie a jak bedzie juz cieplej do wozia tego co mamy
fajne te bodziaczki tez mielismy taki gdzies pewnie jeszcze jest
Ilonaa mam pytanie mialas usg 3D/ 4D ? widze w podpisie masz taki 3wymiarowa fotke Dzidzi, gdzie takie robilas jesli moge sie spytac z gory dzieki za odpowiedz
ja nie wiem jak Wy ale czuje sie juz duzo lepiej i w ogole mam wiecej enrgii itd
ja mam duzo rzeczy po Córci wiec Nam nie wiele potrzeba, chyba ze sie okaze ze to chlopczyk jedyne co to by sie wozek przydal bo glebokiego to nie mamy tylko spacerowke wiec za zimno by bylo Dzidzi
ale tez myslalam zeby zamiast wozka chuste kupic i przez pierwsze miesiace nosic na sobie a jak bedzie juz cieplej do wozia tego co mamy
fajne te bodziaczki tez mielismy taki gdzies pewnie jeszcze jest
Ilonaa mam pytanie mialas usg 3D/ 4D ? widze w podpisie masz taki 3wymiarowa fotke Dzidzi, gdzie takie robilas jesli moge sie spytac z gory dzieki za odpowiedz
ja nie wiem jak Wy ale czuje sie juz duzo lepiej i w ogole mam wiecej enrgii itd
Ostatnia edycja:
plastelinka5
Fanka BB :)
Uff a ja już myślałam,że tylko ja zwariowałam i zaczynam kupować ciuszki Kupiłam 2x body,czapeczki i dziś na allegro zamówiłam parę rzeczy.Dziewczyny,czy któraś z lutówek "zna" już płeć?
A tak w ogole to sie nie przedstawiłam.Plastelinka z Krakowa Pierwsze dzidzi w drodze,5 miesiąc termin walentynkowy ale wydaje mi się że urodzę wczesniej
A tak w ogole to sie nie przedstawiłam.Plastelinka z Krakowa Pierwsze dzidzi w drodze,5 miesiąc termin walentynkowy ale wydaje mi się że urodzę wczesniej
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Nie bój się nie jesteś sama Lutowe mamuśki już wpadają w szał zakupów;-):-) co do płci już trochę dziewczyn zna płeć poszukaj na podforum jest specjalny dział chłopie czy dziewczynka albo ogólnie na liście Lutówek:Uff a ja już myślałam,że tylko ja zwariowałam i zaczynam kupować ciuszki Kupiłam 2x body,czapeczki i dziś na allegro zamówiłam parę rzeczy.Dziewczyny,czy któraś z lutówek "zna" już płeć?
https://www.babyboom.pl/forum/luty-2010-f298/lista-lutowek-sniezynek-2010-a-28150/
plastelinka5
Fanka BB :)
Dzieki Partycja Powoli zaznajamiam się z forum a jest tu sporo do czytania Mam do Was pytanko czy body z krótkim rękawkiem się nie przydadzą jak rodzimy w Zimie?
I kolejna rzecz,jak z takim maluszkiem wyglada wyjście na powietrze? Takie mroźne...niby wózek,kombinezon,czapa,rękawiczki ale z drugiej strony takie malusie i dopiero do rozwinięte płucka... hm?
I kolejna rzecz,jak z takim maluszkiem wyglada wyjście na powietrze? Takie mroźne...niby wózek,kombinezon,czapa,rękawiczki ale z drugiej strony takie malusie i dopiero do rozwinięte płucka... hm?
nie można wychodzic chyba jak jest poniżej -5 zresztą google prawdę ci powie http://twoj-niemowlaczek.com.pl/spacery.phpDzieki Partycja Powoli zaznajamiam się z forum a jest tu sporo do czytania Mam do Was pytanko czy body z krótkim rękawkiem się nie przydadzą jak rodzimy w Zimie?
nie można wychodzic chyba jak jest poniżej -5 zresztą google prawdę ci powie Niemowlak - Spacery niemowlaka. Pierwszy spacer
Rechotku super link, napisane jak dla żółtodziobów czyli dla mnie dzięki :*
no ja to niby expert czy jak google to magia ha ha haRechotku super link, napisane jak dla żółtodziobów czyli dla mnie dzięki :*
reklama
no ja to niby expert czy jak google to magia ha ha ha
niee ja to leniwiec i lubię mieć podane wszystko od A do Z tak jak na tej stronce
Podziel się: