Wózek bardzo fajny i spora gondolka, najważniejsze duże koła:-) a ja wózek w tym tygodniu prawdopodobnie kupię też foto wstawię Myślę, że trzeba powoli kupować, bo później to by nas chyba zżarły te wszystkie wydatki Dużo ciuszków kupować nie muszę, bo większość dostanę, to już mniejszy wydatek
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Przesłodziutkie te ciuszki:-)A o to moje dzisiejsze zakupki Kojec i zawartość kupiona wcześniej, czapeczki, butelka, i kremowe butki też dziś wszystko na niebiesko he he
rossa
Fanka BB :)
Ale macie już sporo zakupów, a ja jeszcze nic. Niestety wszystko muszę kupic - dzieci w rodzinie i wśród znajomych brak, żeby coś podrzucili. Myślę, że zacznę jak będę znała płec
patisia16
Nie martw się ja też nic nie mam;-) Zacznę szaleć jak w przyszłym tygodniu będę miała USG jeśli poznam płeć to konkretnie będę kupować jeśli nie to uniwersalne kolory i rzeczy:-)Ale macie już sporo zakupów, a ja jeszcze nic. Niestety wszystko muszę kupic - dzieci w rodzinie i wśród znajomych brak, żeby coś podrzucili. Myślę, że zacznę jak będę znała płec
rossa
Fanka BB :)
też mamy takie postanowienie, ale faktycznie lepiej co jakiś czas kompletowac potrzebne rzeczy, bo potem żeby kupic wszystko będzie trochę ciężkoNie martw się ja też nic nie mam;-) Zacznę szaleć jak w przyszłym tygodniu będę miała USG jeśli poznam płeć to konkretnie będę kupować jeśli nie to uniwersalne kolory i rzeczy:-)
shingle mieszkam w Elblągu więc tu je kupiłam, ale w Twoim mieście na pewno też znajdziesz muszę dokupić jeszcze "Kocham moją mamę" i koniecznie " Kocham moją babcię" bo oczywiście babciuni też się spodobały ja płci jeszcze nie znam, ale u Narzeczonego w rodzinie praktycznie same chłopaki to nastawiam się na chłopca no, ale niebieski też pasuje do Dziewczynki he heKocham zakupy
patisia16
Wiem na raz wszystko kupić będzie potem ciężkoAle jesteśmy prawie w połowie to powolutku możemy zaczynać ale jednak poczekam do tego USG może dzidzia pokaże kroczek;-):-)też mamy takie postanowienie, ale faktycznie lepiej co jakiś czas kompletowac potrzebne rzeczy, bo potem żeby kupic wszystko będzie trochę ciężko
reklama
patisia16
Kurcze przyszły tydzień będzie bardzo bogaty w wizyty a co do spioszków super też muszę takie poszukać bo strasznie bym chciała chociaż z tym tatusiem mieć;-)Ja też mam za tydzień USG to już 18 tydzień, jak ten czas leci też jestem bardzo ciekawa cóż ma tam między nóżkami nasz Iskierka
Podziel się: