reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Wózek bardzo fajny:D i spora gondolka, najważniejsze duże koła:-) a ja wózek w tym tygodniu prawdopodobnie kupię:-D też foto wstawię:-D Myślę, że trzeba powoli kupować, bo później to by nas chyba zżarły te wszystkie wydatki:szok: Dużo ciuszków kupować nie muszę, bo większość dostanę, to już mniejszy wydatek:tak:

reklama
Marlas gdzie kupiłaś te śpioszki "kocham mojego tatę" ? Wczoraj pokazałam fotkę twoich śpioszków mojemu M i był zachwycony :-)

Ale macie już sporo zakupów, a ja jeszcze nic. Niestety wszystko muszę kupic - dzieci w rodzinie i wśród znajomych brak, żeby coś podrzucili. Myślę, że zacznę jak będę znała płec

Ale macie już sporo zakupów, a ja jeszcze nic. Niestety wszystko muszę kupic - dzieci w rodzinie i wśród znajomych brak, żeby coś podrzucili. Myślę, że zacznę jak będę znała płec
Nie martw się ja też nic nie mam:tak:;-) Zacznę szaleć jak w przyszłym tygodniu będę miała USG jeśli poznam płeć to konkretnie będę kupować jeśli nie to uniwersalne kolory i rzeczy:-)

Nie martw się ja też nic nie mam:tak:;-) Zacznę szaleć jak w przyszłym tygodniu będę miała USG jeśli poznam płeć to konkretnie będę kupować jeśli nie to uniwersalne kolory i rzeczy:-)
też mamy takie postanowienie, ale faktycznie lepiej co jakiś czas kompletowac potrzebne rzeczy, bo potem żeby kupic wszystko będzie trochę ciężko

shingle mieszkam w Elblągu więc tu je kupiłam, ale w Twoim mieście na pewno też znajdziesz:-D muszę dokupić jeszcze "Kocham moją mamę" i koniecznie " Kocham moją babcię" bo oczywiście babciuni też się spodobały:-D ja płci jeszcze nie znam, ale u Narzeczonego w rodzinie praktycznie same chłopaki to nastawiam się na chłopca:-D no, ale niebieski też pasuje do Dziewczynki he he:-pKocham zakupy:laugh2:

też mamy takie postanowienie, ale faktycznie lepiej co jakiś czas kompletowac potrzebne rzeczy, bo potem żeby kupic wszystko będzie trochę ciężko
Wiem na raz wszystko kupić będzie potem ciężko:sorry:Ale jesteśmy prawie w połowie to powolutku możemy zaczynać ale jednak poczekam do tego USG może dzidzia pokaże kroczek;-):-)

Ja też mam za tydzień USG:-D to już 18 tydzień, jak ten czas leci:tak: też jestem bardzo ciekawa cóż ma tam między nóżkami nasz Iskierka:-D

reklama
Ja też mam za tydzień USG:-D to już 18 tydzień, jak ten czas leci:tak: też jestem bardzo ciekawa cóż ma tam między nóżkami nasz Iskierka:-D
Kurcze przyszły tydzień będzie bardzo bogaty w wizyty:-D a co do spioszków super też muszę takie poszukać bo strasznie bym chciała chociaż z tym tatusiem mieć:sorry:;-)

Do góry