reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
HEJ :-)
Wklejam tutaj (glownie dla Tygrynki) bo nie znalazlam watku o zakupach dla nas ciezarowek. ;-) Kilka rzeczy ciazowych, ktore dzisiaj kupilam w H&M MAMA:

Fajne byly tez bluzy z kapturem takie ciazowe ze sciagaczem pod biustem.

20090909504.jpg20090909508.jpg20090909509.jpg

Losek świetne ciuszki!! Zwłaszcza nr 1 i 2!! a były w innych kolorkach?? od razu się umawiamy, że w razie ewentualnego spotkania tego nie zakładamybo coś czuję, że się do King Crossa przejadę :-D

Dzieki Partycja:D Powoli zaznajamiam się z forum a jest tu sporo do czytania :D Mam do Was pytanko czy body z krótkim rękawkiem się nie przydadzą jak rodzimy w Zimie?
I kolejna rzecz,jak z takim maluszkiem wyglada wyjście na powietrze? Takie mroźne...niby wózek,kombinezon,czapa,rękawiczki ale z drugiej strony takie malusie i dopiero do rozwinięte płucka... hm?

Na poczatku weranduje się dziecko, tzn. ubierasz jak do wyjścia ale bez przesady bo nie może się przegrzać, (jeżeli dzidzia ma chłodny kark to jest oki nie moze być przegrzany i spocony:-)) i wystawiasz przy oknie otwartym hehehe po tygodniu na krótkie spacery można wyjść, jeżeli temperatura przekracza ok-15 no to lepiej darować sobie wyjście, ale też wszystko zależy od stanu zdrowotnego dziecka lekarz tobie poiwe co i jak:-)

Dzieki Partycja:D Powoli zaznajamiam się z forum a jest tu sporo do czytania :D Mam do Was pytanko czy body z krótkim rękawkiem się nie przydadzą jak rodzimy w Zimie?
I kolejna rzecz,jak z takim maluszkiem wyglada wyjście na powietrze? Takie mroźne...niby wózek,kombinezon,czapa,rękawiczki ale z drugiej strony takie malusie i dopiero do rozwinięte płucka... hm?

Ja urodzilam malego 29 lutego i w domu ubieralam go w body z krutkim rekawem i na to pajac. Wiec mi sie body z krutkim rekawem przydaly.
A na spacerki zaczelam z nim wychodzic jak mial 6 dni a przed tym zadnego werandowania nie robilam. Jak byl mroz to ubieralam go w body z dlugim rekawem, na to pajaca czy jakies spodnie i bluze no i kombinezon. No i oczywiscie czapa. Rekawiczek nie zakladalam bo w wiekszosci kombinezonuw sa takie rekawki ze mozesz odwinac i zakrywaja dlonie. I wszystkie rekawiczki co mialam to zle sie zakladalo takiemu malenstwu na raczki.

Ostatnia edycja:
Losek śliczne ciuszki :-)

a ja sie wybrałam dziś do H&M w Browarze po spodnie no i niestety nie było tam działu ciążowego, a wydawało mi się kiedyś że był. A na Malte już mi się nie chciało jechać...

Ilona słodziutka ta czapeczka...:-)

Prześliczny komplecik :-D a ja wróciłam z nowym wózkiem:-p tak jak mówiłam Coneco Toledo:-) rewelacyjnie się prowadzi, właśnie złożyłam spacerówkę, i się zmęczyłam:-p :tak: jutro gondolkę wrzucę na BB, no chyba, że wieczorkiem jak wszyscy dokładnie obejrzą moje wypociny he he:-p

Załączniki

• PICT0244.jpg
    PICT0244.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 44
  • PICT0245.jpg
    PICT0245.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 45
reklama
gratuluje zakupu wozeczka, ja juz pomalu tez sie rozgladam. narazie kompletuje ubranka nio i wanienke z przewijakiem juz mam:)pozdrowionka

Do góry