reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Teraz wszędzie te śpioszki można dostać:-) są bardzo popularne:tak: także myślę, że problemu dużego nie będziesz miała:tak:

reklama
Teraz wszędzie te śpioszki można dostać:-) są bardzo popularne:tak: także myślę, że problemu dużego nie będziesz miała:tak:

no ja mam ale nie po polsku napisane. ale takich spioszkow z napisamy mam mnostwo. mam np taki 50% daddy 50% mummy, i love cudles with my daddy, juz nie pamietam ale tego mam pelno, specjalnie prawie wszytkie z napisami o tatusiu :p

patrycja214 Na pewno znajdziesz :tak: a jak nie to kupisz inne, tez się pochwalisz ;-)Zawsze można jeszcze dać do nadrukowania dowolnego napisu:-)

Kataszaone może to dlatego żeby facet poczuł się dowartościowany, he he :-p

Paulla Super wózek :rofl2: Ja też testowałam te Espiro i muszę przyznać, że fajne są naprawdę- super się prowadzą, bardzo zręczny, lekki i super miękkie zawieszenie. Design też bardzo fajny :-)
Rossa Ty się nie stresuj. Ja na razie mam jedynie wózek (choć nie znam płci-ale kolory ma takie, że i dla chłopca i dla dziewczynki będzie pasował) i parę ciuszków od mamy- żadnych nowych, wszystkie w ciucholandu) Też mam zamiar zacząć kupować na dobre jak poznam płeć, a to może się stać najwcześniej 28 września na wizycie lub nawet później. Więc uszy do góry :cool2:

reklama
Do góry