reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Jak kupię to się pochwalę a jak nie to będę lamentowaćTeraz wszędzie te śpioszki można dostać:-) są bardzo popularne także myślę, że problemu dużego nie będziesz miała
kataszaone
nowa mama
Teraz wszędzie te śpioszki można dostać:-) są bardzo popularne także myślę, że problemu dużego nie będziesz miała
no ja mam ale nie po polsku napisane. ale takich spioszkow z napisamy mam mnostwo. mam np taki 50% daddy 50% mummy, i love cudles with my daddy, juz nie pamietam ale tego mam pelno, specjalnie prawie wszytkie z napisami o tatusiu
patrycja214 Na pewno znajdziesz a jak nie to kupisz inne, tez się pochwalisz ;-)Zawsze można jeszcze dać do nadrukowania dowolnego napisu:-)
Kataszaone może to dlatego żeby facet poczuł się dowartościowany, he he
Paulla Super wózek Ja też testowałam te Espiro i muszę przyznać, że fajne są naprawdę- super się prowadzą, bardzo zręczny, lekki i super miękkie zawieszenie. Design też bardzo fajny :-)
Rossa Ty się nie stresuj. Ja na razie mam jedynie wózek (choć nie znam płci-ale kolory ma takie, że i dla chłopca i dla dziewczynki będzie pasował) i parę ciuszków od mamy- żadnych nowych, wszystkie w ciucholandu) Też mam zamiar zacząć kupować na dobre jak poznam płeć, a to może się stać najwcześniej 28 września na wizycie lub nawet później. Więc uszy do góry
Rossa Ty się nie stresuj. Ja na razie mam jedynie wózek (choć nie znam płci-ale kolory ma takie, że i dla chłopca i dla dziewczynki będzie pasował) i parę ciuszków od mamy- żadnych nowych, wszystkie w ciucholandu) Też mam zamiar zacząć kupować na dobre jak poznam płeć, a to może się stać najwcześniej 28 września na wizycie lub nawet później. Więc uszy do góry
kataszaone
nowa mama
patrycja214 Na pewno znajdziesz a jak nie to kupisz inne, tez się pochwalisz ;-)Zawsze można jeszcze dać do nadrukowania dowolnego napisu:-)
bardziej dlatego zeby zobaczyl ile mu zawdzieczam.
patisia16
Co prawda to prawda co my byśmy zrobiły bez tych naszych ukochanych nawet dzidziusiami byśmy się nie cieszyły bo skąd by się wzięły;-)bardziej dlatego zeby zobaczyl ile mu zawdzieczam.
EWA body ROZPINANE kopertowe 68 KOCHAM róż (730299194) - Aukcje internetowe Allegro
EWA body ROZPINANE kopertowe 68 KOCHAM żółte (730279715) - Aukcje internetowe Allegro
EWA body ROZPINANE kopertowe 68 KOCHAM nieb. (730296398) - Aukcje internetowe Allegro
EWA body ROZPINANE kopertowe 68 KOCHAM ziel (730306789) - Aukcje internetowe Allegro
EWA body ROZPINANE kopertowe 68 KOCHAM żółte (730279715) - Aukcje internetowe Allegro
EWA body ROZPINANE kopertowe 68 KOCHAM nieb. (730296398) - Aukcje internetowe Allegro
EWA body ROZPINANE kopertowe 68 KOCHAM ziel (730306789) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
patisia16
Dziękuje jesteś wielka!EWA body ROZPINANE kopertowe 68 KOCHAM róż (730299194) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: