reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

a tą dostałam w prezencie i powiem że jest cudowna MY-SWEET-BABY 14-cz.120x90 mat serca + 2 GRATISY (723482774) - Aukcje internetowe Allegro

ta falbanka maskująca jest rewelacyjna, gdy dziecko jest malutkie i materacyk jest wysoko to ta falbanka fajnie maskuje i nie widać tej pustej przesterzeni w środku. Mama mojej szwagierki powiedziała, że uszyje mi takie falbanki do każdej pościeli. Nie będzie już we wzorki, ale chociaż w tym samym kolorze

reklama
ok Anisen będę pamiętać o Twioch kangurkach:-)

ja mam hopla na punkcie miśków. Do mojego M. to od 10 lat mówię Misiu, jak kiedyś powiedziałam po imieniu to mi się zapytał czy mam jakiegoś focha do niego:-D

ok Anisen będę pamiętać o Twioch kangurkach:-)

ja mam hopla na punkcie miśków. Do mojego M. to od 10 lat mówię Misiu, jak kiedyś powiedziałam po imieniu to mi się zapytał czy mam jakiegoś focha do niego:-D

Hahahah u mnie to samo :-) Jak mówię Andrzej to już wiadomo, że o coś mi chodzi :laugh2: Czasami sobie jaja robię i wołam "Misiuuu !" a on "tak?" na co ja "Nie do Ciebie mówię Andrzeju tylko psa wołam:-)"
i nie pamiętam kiedy on do mnie powiedział po imieniu :-p

Fajne te pościele :-) I fajne te z kangurkiem :-) Jak coś mi też wpadnie w oko z Kangurkami to Ci wkleję Anisen :-) Ja szukam coś z żabami, albo coś z Safari :-)

te kangurki są dokładnie takie jak marze :) dokładnie. musze jeszcze poczytać czy ta pościel będzie do mojego wypatrzonego łózeczka. tamto z kangurkami okazało sie przecenione ze wzgladu na wadę, a nawet 2 wady- łózeczko ma niestety porysowane 2 boki i posciel jest uciaprana, bo to łózeczko ostatnie ekspozycyjne. Jeśli o rysy to byśmy sobie poradzili ale mi sie wydaje ze tego brudu nie da sie uprać. poza tym kupować cos dla maluszka zeby to trzeba było od razu prać i zastanawiac sie czy zejdą plamy:-(. wiec wróciłam z krakowa strasznie zawiedziona. teraz tylko taka posciel chcę. Jak sie napaliłam to amen

te kangurki są dokładnie takie jak marze :) dokładnie. musze jeszcze poczytać czy ta pościel będzie do mojego wypatrzonego łózeczka. tamto z kangurkami okazało sie przecenione ze wzgladu na wadę, a nawet 2 wady- łózeczko ma niestety porysowane 2 boki i posciel jest uciaprana, bo to łózeczko ostatnie ekspozycyjne. Jeśli o rysy to byśmy sobie poradzili ale mi sie wydaje ze tego brudu nie da sie uprać. poza tym kupować cos dla maluszka zeby to trzeba było od razu prać i zastanawiac sie czy zejdą plamy:-(. wiec wróciłam z krakowa strasznie zawiedziona. teraz tylko taka posciel chcę. Jak sie napaliłam to amen
Nie ma co jak już od nowości jest upaprane niewiadomo czym to lepiej nie kupować i kupić czystego pewniaka;-)

reklama
Paullla śliczna ta 14-elementowa pościel... pokaże mamie , to może kupi wnusiowi hehe. Ale cudne, naprawde!
A co do Miśka, to ja do swojego męża też tak mowie: Miśku... Misiek... itp itd, zmieniłam, bo Żółwiku mu się nie podobało... :-) hehe, miał do wyboru Ślimaczka albo Miśka, wybrał jednogłośnie!

patrycja214 kongurki są słodkie, ale chyba bym się nie skusiła....

Do góry