Dla mnie łóżeczko nie ma być śliczne i drogie tylko praktyczne i bezpieczne , dlatego bede barała za free łóżeczko od znajomej po jej synku drewniane .Inwencja co do kształtów , kolorów i zastosowania przyda sie jak skonczy 3 latka A do tego czasu najważniejsze jest bezpieczeństwo ...
reklama
Majsii
Fanka BB :)
Witajcie ja się nie przejmuję, że nie znam płci bo mnie szlak trafia jak widzę, że dla dziewczynki ma być różowe a dla chlopca niebieskie... A gdzie inne kolory?????
No ale mniejsza z tym
Ja na zakupki się wybieram na przełomie października i listopada i mam zamiar wszystko łącznie z łóżeczkiem ciuszkami dla dzidzi i dla siebi ei innymie rzeczami jakie potrzeba kupic naraz :>
Nie wiem jak mi się to ma udać ale cóż Jestem skazana na samotne zakupy bo Ukochany wróci dopiero w styczniu ;/ Więc będę tu Was podglądać co sobie kupujecie Może się na coś skuszę :d
No ale mniejsza z tym
Ja na zakupki się wybieram na przełomie października i listopada i mam zamiar wszystko łącznie z łóżeczkiem ciuszkami dla dzidzi i dla siebi ei innymie rzeczami jakie potrzeba kupic naraz :>
Nie wiem jak mi się to ma udać ale cóż Jestem skazana na samotne zakupy bo Ukochany wróci dopiero w styczniu ;/ Więc będę tu Was podglądać co sobie kupujecie Może się na coś skuszę :d
Majsii
Ja przejrzałam łóżeczka na allegro w chyba 10 sklepach i mam taki mętlik w głowie, że nie wiem na co się zdecyduje :-)
_Pysia_
ja raczej kupie drewniane, bo dzieciak szybko się uczy wstawać w takim, potem można wyjąc ze dwa szczebelki i moze wychodzic. I pewnie jakiś kojec trzeba bedzie kupic do kuchni, bo mam bardzo duza i widna kuchnie i tam się bedzie częsć zycia kręcić.
a ja 2 października dowiem się co mnie w brzuch łaskocze i wtedy jak wyskoczę na zakupy to nie ręcze za siebie. Mam już kilka bodziaków, pajacyków, kombinezoniki. Czekam aż poznam płeć dlatego że dużo ciuszków jest np.: białych ale z różowymi dodatkami, albo z niebieskimi. Nie chodzi o to żeby kupować tylko niebieskie albo różowe, ale gdy poznam płeć to będę się mogła się jakoś bardziej nakierować. Chyba że dzidzia sie wypnie albo zasłoni rączką lub nóżką i powie: nie pokażę to wtedy kupię wszystko białe, żółte i zielone:-):-)
Ja się cieszę, że wyszedł nam chłopaczek, bo będę mogła go ubierać w mój ukochany niebieski (tak jak ściany w moich pokojach-u rodziców i dziadków, połowa bluzek w szafie i pościele ) też się kiedyś burzyłam na ten podział kolorów, ale teraz już się tak nie przejmuję, zwłaszcza, że dziewczynki w delikatnych różach wyglądają po prostu słodko... a te, które mają mało włosków lub są podobne do chłopców, po prostu dzięki temu wyglądają na dziewczynki:-)
miałam wam już wcześniej pokazać ale teraz sie tym troszkę pobawaiłam i wiem że kupie sobie na pewno, szef u nas zamówił do sprzedaży ja jestem w szoku jak uzbieram to kupuje...
OMEGA - Sklep Internetowy
OMEGA - Sklep Internetowy
A miała któraś z Was detektory oddechu? Widziałam na Allegro, są drogie, ale z drugiej strony...
Mają wbudowaną w sobie już nianię elektroniczną.
Mi w sumie niania nie jest potrzebna, ale mam małą sypialnię, w którą nie jestem w stanie wsadzić łóżeczka, no i Adaś będzie miał od początku swój pokoik. Dlatego też chcę się zaopatrzyć w to urządzenie. Wiem, że wkłada się to pod materacyk i działa to na zasadzie ruchów dziecka (oddycha-nie oddycha) i na kilkunasto-sekundowy brak ruchu włącza się sygnał dźwiękowy. Ale teraz mam pytanie-czy są lepsze i gorsze te urządzenia, no i czy są zawodne. Tyle się mówi o tej śmierci łóżeczkowej.... :-( Jak wiecie coś więcej na ten temat to napiszcie :-) Bo muszę to mieć dla własnego lepszego snu, i chcę, aby było to porządne!
Ja stwierdziłam, że muszę sobie zrobić listę rzeczy i pomału je kupować, aby szału z brakiem kasy nie było. Na pewno łóżeczko, przewijak i wózek na samym końcu, ale te pierdołki....
Mają wbudowaną w sobie już nianię elektroniczną.
Mi w sumie niania nie jest potrzebna, ale mam małą sypialnię, w którą nie jestem w stanie wsadzić łóżeczka, no i Adaś będzie miał od początku swój pokoik. Dlatego też chcę się zaopatrzyć w to urządzenie. Wiem, że wkłada się to pod materacyk i działa to na zasadzie ruchów dziecka (oddycha-nie oddycha) i na kilkunasto-sekundowy brak ruchu włącza się sygnał dźwiękowy. Ale teraz mam pytanie-czy są lepsze i gorsze te urządzenia, no i czy są zawodne. Tyle się mówi o tej śmierci łóżeczkowej.... :-( Jak wiecie coś więcej na ten temat to napiszcie :-) Bo muszę to mieć dla własnego lepszego snu, i chcę, aby było to porządne!
Ja stwierdziłam, że muszę sobie zrobić listę rzeczy i pomału je kupować, aby szału z brakiem kasy nie było. Na pewno łóżeczko, przewijak i wózek na samym końcu, ale te pierdołki....
_Pysia_
moja siostra to miała, strasznei wkurzającej ak się zapominało wyłączyć, a wyjęło dziecko, ale przynajmniej było wiodomo, że działa. Na bank wysępie to od niej :-). Moja teściowa twierdzi, że to nie potrzebna zabawka, ale jesli 350 zl ma uratowac dziecko to nie ma się co nawet chwili zastanawiać. dp tej pory nie bardz owiadmo co wpływan na to schorzenia i skoro mozna się przed nim strzec to warto.
reklama
Mój Lolek od samego początku spał w swoim pokoju, a ja nie miałam niani. Teraz też nie kupię, bo nie widzę potrzeby. Ale jeśli Wy będziecie spokojniejsze, to się nie zastanawiajcie i nabywajcie
Może na Allegro można kupić używkę, zawsze troszkę taniej :-)
Może na Allegro można kupić używkę, zawsze troszkę taniej :-)
Podziel się: