reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Również dołączam się do opinii, ze strasznie fajniusi :) :-)

Ja od siostry dostałam już kombinezonik po jej rocznym synusiu i parę takich cieplejszych dresików m.in dołączam załączniki :-p:-p
Zdjęcia troszeczkę słabej jakości, bo musiałam zrobić tel, bo gdzieś mi się podział aparat... :-p

Załączniki

• P050909_12.48.jpg
    P050909_12.48.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 43
  • P050909_12.48[01].jpg
    P050909_12.48[01].jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 42
  • P050909_12.49.jpg
    P050909_12.49.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 38
  • P050909_12.50.jpg
    P050909_12.50.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 41
Również dołączam się do opinii, ze strasznie fajniusi :) :-)

Ja od siostry dostałam już kombinezonik po jej rocznym synusiu i parę takich cieplejszych dresików m.in dołączam załączniki :-p:-p
Zdjęcia troszeczkę słabej jakości, bo musiałam zrobić tel, bo gdzieś mi się podział aparat... :-p
Ślicznusie te ubranka ja też już bym chciała kupić coś ale nie wiem dla kogo:sorry: Ale poddałam się poluję na biały kombinezonik z welurku :-D

Matko - co za ceny...:szok: Ja bym kupiła normalne łóżeczko a później jakąś sofę albo łóżko dla dziecka - będzie miało nowe więc chętniej się w nim będzie kładło, a poza tym pewnie wyjdzie taniej...

reklama
Matko - co za ceny...:szok: Ja bym kupiła normalne łóżeczko a później jakąś sofę albo łóżko dla dziecka - będzie miało nowe więc chętniej się w nim będzie kładło, a poza tym pewnie wyjdzie taniej...

Też bym poszła tym tokiem myślenia :-p:-p A są nawet takie fajne autka czy coś co by na pewno dziecko ucieszyło jak fix :-)

Do góry