reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Również dołączam się do opinii, ze strasznie fajniusi :) :-)

Ja od siostry dostałam już kombinezonik po jej rocznym synusiu i parę takich cieplejszych dresików m.in dołączam załączniki :-p:-p
Zdjęcia troszeczkę słabej jakości, bo musiałam zrobić tel, bo gdzieś mi się podział aparat... :-p

Załączniki

• P050909_12.48.jpg
    P050909_12.48.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 39
  • P050909_12.48[01].jpg
    P050909_12.48[01].jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 38
  • P050909_12.49.jpg
    P050909_12.49.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 36
  • P050909_12.50.jpg
    P050909_12.50.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 39
Również dołączam się do opinii, ze strasznie fajniusi :) :-)

Ja od siostry dostałam już kombinezonik po jej rocznym synusiu i parę takich cieplejszych dresików m.in dołączam załączniki :-p:-p
Zdjęcia troszeczkę słabej jakości, bo musiałam zrobić tel, bo gdzieś mi się podział aparat... :-p
Ślicznusie te ubranka ja też już bym chciała kupić coś ale nie wiem dla kogo:sorry: Ale poddałam się poluję na biały kombinezonik z welurku :-D

Matko - co za ceny...:szok: Ja bym kupiła normalne łóżeczko a później jakąś sofę albo łóżko dla dziecka - będzie miało nowe więc chętniej się w nim będzie kładło, a poza tym pewnie wyjdzie taniej...

reklama
Matko - co za ceny...:szok: Ja bym kupiła normalne łóżeczko a później jakąś sofę albo łóżko dla dziecka - będzie miało nowe więc chętniej się w nim będzie kładło, a poza tym pewnie wyjdzie taniej...

Też bym poszła tym tokiem myślenia :-p:-p A są nawet takie fajne autka czy coś co by na pewno dziecko ucieszyło jak fix :-)

Do góry