reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
mi mamka truje o te gacie, wiem że w ciąży nie powinno się ich nosić, ale jest póki co gorąco do jasnej cholery!!!!

Że sie tak wyrażę mi nikt dupy nie truje;-), tak sobie tylko teściowa rzuciła, bo i tak wie, ze zrobię po swojemu

Ostatnia edycja:
Ja przymierzam się do kupna ciążowej bielizny, bo jak zagladam do gaciorów to tam też masa stringów jest:-D są wygodniejsze, nie wiem jak będę czuć się póżniej....

ja nie nosze wcale pełnych majciochów :D chyba że w wielkie mrozy !!! Nie umiem w nich zupałnie chodzić :p już za malucha mi przeszkadzały ... stringi tylko i wyłącznie :)

reklama
Witajcie śnieżynki ;) :-D Zastanawiam się czy wiecie już jakie łóżeczko kupicie swoim pociechom... Tradycyjne ,drewniane z baldachimem czy może turystyczne? Ja osobiście się zastanawiam...Słyszałam że turystyczne są mniejsze od tradycyjnych do tego tańsze...Dziecko nie uderza się ani nie klinuje między szczebelkami , jest poręczne ,można je wszędzie brać ze sobą.... Co Wy sądzicie o obu? Ja osobiście wolałabym drewniane...jakoś nie wyobrażam sobie łóżeczka bez delikatnego baldachimu pod kolor...Ale biorę też pod uwagę turystyczne ze względu na to iż nasz pokój nie jest za duży.. W dodatku nie jest to nasze stałe mieszkanie....i za rok lub dwa pewnie będziemy się przenosić...;-)

Do góry