Wiesz chciałabym, ale niestety ciężko znaleźć czasem coś fajnego, a poza tym czasem jest o wiele droższe a, że lubię tygryska to też może być
a ja lubię sówki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz chciałabym, ale niestety ciężko znaleźć czasem coś fajnego, a poza tym czasem jest o wiele droższe a, że lubię tygryska to też może być
noo kochana to Ty już gotowa a śpiworek nie wydaje mi się drogi, tzn nie wiem po ile są, ale ten za taką cenę wydaje mi się super zakupem bo jest naprawdę sliczny
mało Ci brakuje
Niewiem moze sie nie znam ale nie wydaje mi sie ze to jest spiworek do spania, bo takie spiworki do spania nie sa z kapturami, i na zdjeciu wydaje sie dosc gruby. No niewiem moze sie myle.
mi się wydaje, że śpiworek jest wtedy, jak nóżki są zakryte... fakt najczęściej ramionka są gołe, ale może to jest jakaś wersja zimowa?
No tak spiworek ma nozki zakryte ale nie wszystkie spiworki sa do spania :-) A co do ramionek to tez sa spiworki do spania z rekawkami. Tylko mnie dziwi to ze spiworek do spania a ma kaptur No ale moze takie robia niewiem
Ogólnie śpiworek jest super Do czego posłuży to sie okazeto może to jest właśnie jakiś do przenoszenia albo do spania w wózku czy coś? bo w domu to faktycznie raczej niewygodnie z tym kapturkiem
i koszula do tego samego celu
Ekskluzywna koszula dla karmiacej CZERWONA XL(44) (878136162) - Aukcje internetowe Allegro
hej chyba Kameleon ma taką???
a ja lubię sówki
Ogólnie śpiworek jest super Do czego posłuży to sie okaze
i koszula do tego samego celu
Ekskluzywna koszula dla karmiacej CZERWONA XL(44) (878136162) - Aukcje internetowe Allegro
hej chyba Kameleon ma taką???
to dobrze ze po miescie sie nich nie bryka bo bysmy sie jeszcze spotkały
Też świetny :-)
Bardzo stylowy
No, a poniżej zdjęcia karocy dla Mojej Księżniczki :-)