reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Dziekuje Dziewczyny za podpowiedz:tak:
3tec widzialam na zywo i prawde mowiac nie zabardzo mi podszedl...;-)
Hauck´a tego akurat niewidzialam ale inne prowadza sie fajnie. Moj M tez mowi, ze jakbym kupila 3tec to bym go przeklinala:-)
Jeszcze raz dziekuje pieknie.

reklama
Ja od kilku lat jestem zdecydowana na x landera xa. Obejrzałam milion innych wózków i tylko ten mi odpowiada.
Właśnie ze względu na spacerówkę- idealna dla kilkumiesięcznego malucha i dla dwulatka. Rozkłada się na płasko, ma dużo wkładek dla najmniejszych dzieci no i fajnie wygląda. Jest ciężki- jak większość wózków dwufunkcyjnych na dużych, pompowanych kołach. Ale ja nie mieszkam w bloku, więc to dla mnie nie problem.
Po złożeniu zajmuje mało miejsca, ale proponuję sprawdzić czy mieści się w waszych bagażnikach!
Teraz są juz promocje. Jeśli komuś się nie śpieszy, warto jeszcze trochę poczekać. Na początku roku zawsze pojawia się nowa kolekcja x landerów i modele z poprzedniej kolekcji są dużo tańsze.
Dla przykładu- w maju XA 2009 kosztował 2 tyś ( wersja z fotelikiem). Teraz na allegro taki sam wózek juz ok. 1500 zł.:tak:

Kochane, chcemy z mężem kupić łóżeczko sosnowe dla naszego maleństwa. Może któraś z Was kupowała na allegro i może polecić konkretny model lub sprzedawcę? Jeśli już jesteśmy przy łóżeczkach to napiszcie tez coś o materacykach. Jaki polecacie? Z góry wielkie dzięki za pomoc
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Kochane, chcemy z mężem kupić łóżeczko sosnowe dla naszego maleństwa. Może któraś z Was kupowała na allegro i może polecić konkretny model lub sprzedawcę? Jeśli już jesteśmy przy łóżeczkach to napiszcie tez coś o materacykach. Jaki polecacie? Z góry wielkie dzięki za pomoc
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
nam polecano ten kokosowy materacyk. Najpierw polozna polecala a potem te babki w sklepie.Kupilismy go, jest twardawy, czyli chyba dobrze.

biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

ja kupiłam kokos-pianka-gryka. położna powiedziała mi że są bardzo dobre. Do 5 miesiąca dzidziuś leży na tej kokosowej stronie, a potem trzeba go odwrócić i dziecko leży na gryczanej stronie:tak:

reklama
a ja sie zastanawiam nad x-landerem xa albo mutsy urban rider i już od miesiąca sie nie mogę zdecydować ....

ja zakupiłam x-landera xa i wózek wydaje się bardzo fajny, zwrotny i praktyczny. jedenyn minus to może taki, że jest dość ciężki (przez koła) ale na szczęście mam windę, więc jakoś sobie poradzimy :) :-)

Do góry