reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
śliczne ciuszki:) ja też tak kupowałam, mam też trochę ubranek z lumpeksu, ale muszę wam powiedzieć że te angielskie ciuszki wyglądaja o niebo lepiej od polskich, chodzi mi o jakośc materiału. prałam w tym tygodniu trochę ubranek i porównałam sobie jak wyglądaja te polskie używane i te angielskie. te angielskie są dużo lepsze.

śliczne ciuszki:) ja też tak kupowałam, mam też trochę ubranek z lumpeksu, ale muszę wam powiedzieć że te angielskie ciuszki wyglądaja o niebo lepiej od polskich, chodzi mi o jakośc materiału. prałam w tym tygodniu trochę ubranek i porównałam sobie jak wyglądaja te polskie używane i te angielskie. te angielskie są dużo lepsze.
Zgadzam się z Tobą w 100 %. Też trochę ciuszków kupowałm w "Pewexie" i te angielskie pomimo tego, że przecież używane są dużo lepsze (milsze w dotyku, grubsze, mniej się rozciągają) niż te kupione w Polsce i produkowane przez polskie firmy....

Ja dostalam kilka (kilkadziesiat?) ubranek uzywanych kupionych w tanim niemieckim sklepie NKD i musze Wam powiedziec, ze bylam mile zaskoczona bo stan ich jest superowy - nawet tych po dwojgu dzieciach:tak:Czy takowy sklep jest rowniez w PL?
Polskich niestety niemam wiec na ten temat sie nie wypowiem:eek:

Wózek wybrany JEDNOGŁOŚNIE, teraz tylko zastanawiamy się nad kolorem, ale naprawdę jest superowy. Leciutki, poręczny, zwrotny, rewelacja :tak:

TAKO JUMPER X

Pół dnia spędziliśmy w hurtowni na oglądaniu wózków i ich testowaniu. Ten zdecydowanie wygrał.

Mi bardziej pasuje ten Hauck.:tak: Ale to Tobie przede wszystkim ma odpowiadać.
A widziałaś na żywo te wózeczki ?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny powiedzcie prosze co myslicie o tym wozku
ABC Design 3-Tec - Pink Black - Kollektion 2010 | Babyartikel.de
Ogolnie mi sie podoba ALE te podwojne kolka z przodu (niby 3 kolowiec):eek: niewiem co o tym sadzic. Czy on sie nie bedzie wywracal na boki :eek:???

Ten byl do wczoraj wieczora faworytem
Hauck Apollo 4 All In One - mit Babywanne & Babyschale & Zubehör - A-Khaki - 2010 | Babyartikel.de

No i niewiem co robic...

Gdybym miała wybierać między tymi dwoma wózkami, na pewno wybrałabym nr.2, choć nic o tym wózku nie wiem.
3 tec-a oglądałam w sklepie i jestem na nie;-)
Trójkołowce są tak zrobione,że się nie przewracają, więc tego bym się nie obawiała. Jeśli ktoś nie lubi ( tak jak ja) to ten wózek jest dostępny w wersji 4-kołowej.
Trójkołowcem trudniej wjechac po podjazdach, często trzeba wciągać wózek tyłem- na dwóch kółkach. To zalezy od podjazdu.

Największym minusem ( dla mnie) tego wózka jest kubełkowa gondola.
W wózku głębokim dziecko pojeździ ok 5 miesięcy. To zalezy od wielkości gondoli i dziecka. Nie wyobrażam sobie przełożyć 5 miesięcznego malucha do spacerówki, w której leży jak w foteliku samochodowym. Nie sądzę żeby to było wygodne na kilkugodzinne spacery. Nie można położyć dziecka na boczku, ciągle ma zgięte nóżki. Dla mnie taka spacerówka jest dobra dopiero dla rocznego dziecka.
Ale to tylko moja opinia. Jest teraz wiele wózków z kubełkową gondolą i świetnie się sprzedają.
Ja urodzę teraz drugie dziecko i już wiem czego oczekuję od wózka. Skupiam się na porządnej, wygodnej i rozkładanej na płasko spacerówce, bo będę z niej korzystać od 5 miesiąca do co najmniej 2 lat. A sama gondola służyć będzie tylko przez kilka pierwszych miesięcy.

Do góry