reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

A gdzie ty sie nam ostatnio podzialas :-) Juz myslalam ze moze urodzilas :-D

Nie no nie urodzilam jeszcze rany jeszcze 2 miesiace przede mna ...Strasznie zalatana jestem w pracy a po pracy to albo staram sie nadrobic czas z mezem albo nadrabiam ze snem i to tak...ale was podczytuje tylko odpisywac juz nie mam sily po przeczytaniu tych eseji:p

Nienawidzę prasować... dlatego chcę sobie kupić jakieś wyczesane żelazko żeby mi się chciało nim ruszać :-p
A kup sobie...a co bedziesz sobie zalowac:)Tez nieznosze prasowac ale ja to czekam z praniem dla babla i prasowaniem do przeprowadzki...:)

reklama
A kup sobie...a co bedziesz sobie zalowac:)Tez nieznosze prasowac ale ja to czekam z praniem dla babla i prasowaniem do przeprowadzki...:)
Po pierwsze kupiłam zamiast żelazka deskę do prasowania :sorry:I mój M powiedział że nasze żelazko jest na prawdę dobre i nie ma sensu teraz kupować innego...
A po drugie to myślałam że już się przeprowadziliście. To życzę szybkich przenosin i miłego prasowania :-D

Witam.
Mam do sprzedania pakę ciuszków dla dziewczynki -około 90 sztuk , głównie angielskich ubranek z firm takich jak : NEXT, MARKS &SPENCER, MORRIS MOUSE ITP.
Ciuszki były noszone tylko przez moją córkę, która urodziła się w okresie zimowym. Najmniejsze ubranka są odpowiednie na tą porę roku, reszta idealna także na wiosnę. Rozmiary 0-3-6-9 miesięcy- są to rozmiary z metki, ale z doświadczenia wiem że wystarczą na dłużej -do około roczku. W pace znajduje się dużo sukieneczek, bluzeczek a także kombinezon zimowy i kurteczki wiosenne.
Serdecznie polecam i zapraszam do licytacji.
Cena minimalna to tylko 200 zł a więc około 2,3 za sztukę!!!

Paka 90 szt. 0-3-6-9 firmówek dla Dziewczynki (849569412) - Aukcje internetowe Allegro

Witam. Czy ktoś może mi poradzić odnośnie wózków firmy Anmar(model bora i golden rosse) oraz baby star lux witpol II. Nie wiem czy ja przesadzam czy naprawdę tak trudno wybrać wózek(w moim przypadku pierwszy). Jakie zawieszenie polecacie i na jakich kołach? Termin mam na koniec lutego, nosić wózka nie będę bo mieszkam na parterze, ma być wielofunkcyjny + fotelik wpinany najlepiej w stelaż anie w wózek ale te już są droższe, a nie chcę wydawać zbyt dużo pieniędzy. Dziękuję.

W tej kwestii także nie mogę pomóc. :-(
Ja wybrałam wózek Roan, bo dla mnie najważniejsze było solidne zawieszenie, duże pompowane koła nieskrętne, i jak największa gondolka. Cena też zrobiła swoje, bo cena poniżej 1000PLN

To też zależy po jakim terenie chce się tym wózkiem jeżdzić. Jak po niezbyt równym np. las itp to duże pompowane koła są najlepsze. Bardzo dobrze amortyzują. Jak wózek ma zawieszenie na paskach to łatwiej się nim buja niż jak ma zawieszenie na wahaczach - porównywałam właśnie na Jedo.
Lepszy jest też moim zdaniem wózek 4-kołowy a nie 3-kołowy, bo często jak są podjazdy dla wózków to mają takie profilowanie na 4 koła.
Skoro nie musisz go nigdzie wysoko wnosić to jego ciężar pewnie nie ma znaczenia, ale generalnie lżejsze są wózki zrobione z aluminium.
Najlepiej powiedzieć sprzedawcy o oczekiwaniach typu gdzie się chce z tym wózkiem poruszać itd. Z reguły większość sprzedawców w sklepach potrafi dobrze doradzić i pozwala się przejechać po sklepie:-)

W tej kwestii także nie mogę pomóc. :-(
Ja wybrałam wózek Roan, bo dla mnie najważniejsze było solidne zawieszenie, duże pompowane koła nieskrętne, i jak największa gondolka. Cena też zrobiła swoje, bo cena poniżej 1000PLN

ja też wybrałam wózek firmy Roan..jakoś mi sie najbardziej przypodobał..
ROAN MARITA pelna kolorystyka SPRAWDZ wys 24H w-wa (809116921) - Aukcje internetowe Allegro
Sc-05 ten wzór wybrałam;-)
Koleżanka ma i jest baaardzo zadowolona!:-)

reklama
Do góry