reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
joasia - fajniutki ten wózeczek:tak: A jaki kolor kupiłaś?? Ja to jak stereotypowa kobieta przy kupnie samochodu - na kolor się patrzę:-D
Kupiłam już wanienkę - w Tesco. Ja kupiłam taką zwykła za 25 zł, ale za 40 zł były takie od razu z termometrem i jakimiś postaciami z bajek:-D
Mi się chyba jeszcze zostało kilka body na długi rękaw, kilka pajacyków, kocyk, elektroniczna niania, pościel (bo mam tylko 1 komplet) i wózek (mam nadzieję ze to wszystko). Jakoś tak szybko mi poszło z zakupami. Aha i dzisiaj chyba jadę po lampkę nocną, bo te z Allegro mi się nie podobają. Nie ma takiej jak ja chcę:sorry:
Najgorsze będzie to pranie i prasowanie wszystkiego:eek: Bo kupuje to sie fajnie

Najgorsze będzie to pranie i prasowanie wszystkiego:eek: Bo kupuje to sie fajnie
Ja część rzeczy uprałam u siebie ale wywiozłam do mamy wysuszyć (rodzice mieszkają w domku:-)) i przyszła Babcia wczuła się w rolę i poprasowała wszystko co tam było :) :-):-):-) Wie jak bardzo lubie prasować :) ale część rzeczy zostawiłam sobie ;)

a ja bym chciała mieć babyshower, ale u mnie nie ma kto zorganizować, a te co mogłyby to są niedzieciate-niekumate w tych sprawach, a siostry nie mam:-:)-(

Nie trzeba byc dzieciatym zeby zorganizowac komus babyshower:)ja mam w styczniu...tesciowa mi robi...ale tak szczerze to sa takie nudy ze nie wiem haha...W prawdzie nie bylam na zadnym polskim baby shower...a na tych co bylam to bylo tylko babskie grono i zero alkocholu...W sumie to sie idzie zeby przyszlej mamusi prezecik dac a te zabawy to tylko poto zeby troche urozmaicic ...ale to np zeby zgadnac opo kolorze jakie jedzonko dla maluszka jest w sloiczku gerber albo ile sliniaczkow mamusia dostanie na koniec babyshower no takie tam ...ale juz Dusia swietnie wytlumaczyla:)

mi też jeszcze wielu rzeczy brakuje, nie mam jeszcze kosmetyków, rzeczy do higieny, materacyka i wogule jeszcze nie zaczęłam prać ubranek:zawstydzona/y: w sumie jets jeszcze trochę czasu ale od pewnego czasu dręczy ,nie dziwne przeczucie że rozpakuje się szybciej niż w lutym...

dziewczyny, ale prać to teraz jeszcze chyba bez sensu nie? Przecież i tak będzie musiało poleżeć i poczekać - to sie nie zakurzy, czy cos?

no ja sie tez zastanawiam z tym praniem czy nie jest zbyt wcześne, ale z drugiej strony jak mi jeszce brzuszek urośnie to tym bardziej nie bedzie mi sie chciało prasować

reklama
jeszcze kolor uzgadniamy :-D ale chyba ten
3.jpg
lub
28.jpg

Do góry