reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Cześć dziewczyny.

Mam do sprzedania pakę ciuszków dla dziewczynki- prawie 90 sztuk , głównie angielskich firm- NEXT, EARLY DAYS, MARKS & SPENCER itp.
Moja córcia urodziła się w okresie zimowym, więc jest tam dużo malutkich, welurowych ciuszków. Jest też kombinezon i kurteczki na wiosnę. Dużo sukieneczek , ślicznych bluzek i pajacyków w idealnym stanie. Ciuszki wystarczą na około rok,
Polecam i zapraszam do licytacji!

Paka 90 szt. 0-3-6-9 firmówek dla Dziewczynki (841098384) - Aukcje internetowe Allegro

A ja ciągle jestem w czarnej du... Nie mam w ogóle kosmetyków, butelek, smoczków , pieluch... Tak na prawdę mam trochę ubranek, wózek i łóżeczko. Nawet pościeli do łóżeczka nie mam...

A ja ciągle jestem w czarnej du... Nie mam w ogóle kosmetyków, butelek, smoczków , pieluch... Tak na prawdę mam trochę ubranek, wózek i łóżeczko. Nawet pościeli do łóżeczka nie mam...

Nie przejmuj się. Mam tak samo.
Prócz kilku ciuszków, to nie mam tak naprawdę nic :zawstydzona/y::-(
Wózek i łóżeczko upatrzone, ale jeszcze nie zakupione :sorry:
Ale jakoś to będzie. Na razie wpadłam w wir zakupów świątecznych. Wyprawkę dla Małej będę szykować po Nowym Roku - mam nadzieję, że się za wcześnie nie rozpakuję i zdążę ze wszystkim ;-):-D

Spokojnie, ja tysz nie mam smoczków, kosmetyków, butelek, wózka tysz nie mam więc jesteś do przodu :) Mam za to pościel do łóżeczka :)

Ja to z tymi zakupami to czuje sie jak w jednej wielkiej rozsypce:szok::-Dwozka tez niemam i posciel do kolyski tez potrzebuje i wlasnie wybieram sie niedlugo do sklepu za materialem, bo bede szyla jednak a do lozeczka juz kupie gotowa ale to pozniej;-)
Teraz to w sumie musze cos dla siebie kupic np koszule, kapcie jakies i szlafrok.

a my wczoraj pierwsze poważne zakupy dla myszki małej zrobiliśmy : łóżeczko, materac, prześcieradła,pościel, śpiwór (przecena w coccodrillo), bodziaki (rewelacyjna cena w pepko) a i na koniec pierwsze pluszaki dla królewny ;))) teraz debatujemy jaki wózek Mutsy czy X-lander

Muszę powiedzieć że troszkę się poprawiłam. A tak na prawdę przyczyniła się do tego moja kumpela. Przyniosła mi pościel, ochraniacz do łóżeczka i sporo ciuszków :-D A wczoraj na Allegro zamówiłam kilka rzeczy i teraz czekam na kuriera :-D W połowie stycznia siostra cioteczna mojego M ma nam oddać łóżeczko z komodą, więc najważniejsze rzeczy chyba mam...
nie mam wanienki... przy najbliższej wizycie w markecie muszę kupić.

reklama
ja też nie mam wanienki, zadnych butelek i innych akcesoriów higieniczno-pielęgnacyjno-pokarmowych, ale jeszcze troche czasu jest :)
Przede mną jeszcze wózek (nie wiem kiedy) i materacyk - z takich najważniejszych rzeczy. A po nowym roku mamy już składać łóżeczko i przewijak :)
A w pepco tanie bodziaki potwierdzam - za 6zł, kolorowe, śliczne :)

Do góry