reklama
kataszaone
nowa mama
mi taki polecano. Dizdie to tez indywiduum - kazda lubi co innego. ja np musialam miec wszytkie rajstopy poucinane, nienawidzilam skarpet, zaraz je sciagalam, z rajtami tez kombinowalam, i wiecie co? mam tak do dzis. Nie nosze ciapow, jak tylko mozna to chodze na boso! na wykladach sciagam buty, w domu od razu zdejmuje skarpetki i smigam golymi stopami nawet po zimnej podlodze. juz ze mna nikt nie walczy o ogrzewanie stop, bo to niezdrowe takie chodzenie na boso bo sie moge przeziebic. Swoja droga, nie choruje juz od wiek wiekow
mi taki polecano. Dizdie to tez indywiduum - kazda lubi co innego. ja np musialam miec wszytkie rajstopy poucinane, nienawidzilam skarpet, zaraz je sciagalam, z rajtami tez kombinowalam, i wiecie co? mam tak do dzis. Nie nosze ciapow, jak tylko mozna to chodze na boso! na wykladach sciagam buty, w domu od razu zdejmuje skarpetki i smigam golymi stopami nawet po zimnej podlodze. juz ze mna nikt nie walczy o ogrzewanie stop, bo to niezdrowe takie chodzenie na boso bo sie moge przeziebic. Swoja droga, nie choruje juz od wiek wiekow
hehe, to uparciuch z ciebie, fajnie swoją drogą ja też wolę na boso śmigać, a z dzieciństwa to najbardziej pamietam teksty: "załóż kapcie" i "wyprostuj się".
chciałam was zapytać jeszcze co sądzicie o takich śpiworkach - mnie sie to wydaje nie praktyczne, ale chyba moda jest teraz na to. Kupujecie coś takiego? A moze jakiś kombinezonik? W koncu luty będzie, w marcu czasem tez zimno a i w kwietniu potrafił śnieg spaść i nie wiem co kupić tak na zewnątrz.
Co sądzicie o takich śpiworkach?
Ja taki śpiworek miałam w dzieciństwie i moja mama mówiła, że bardzo lubiłam w nim spać - ale każde dziecko jest inne i nie wiadomo czy Twoje będzie chciało w to "wchodzić".
A poza tym wydaje mi się, że w takim śpiworku nie ma szans by dzidziuś się rozkopał. A spod kołderki czy kocyka zawsze nózie może wystawić i przeziębienie gotowe :-(
monikasia
Fanka BB :)
A ja mam kilka takich spiworkow i niewiem czy sie przydadzaAle dostalam je wiec sie zobaczy. moj syn czegos takiego nie mial...
madzia8310
Fanka BB :)
To i ja sie podziele moimi doświadczeniami bo i u mnie ta dzidzia będzie druga
Do paznokci nożyczki dziecięce się nie sprawdziły...nie obcinały w sumie nic..:/
Używaliśmy obcinaczek dziecięcych i z nimi nam to szło sprawnie i szybko..
Śpiworek się sprawdzał z 3 miesiące...potem juz nie pasowało Filipowi takie omotanie i go denerwował....
Jeśli chodzi o przygotowanie mleka to my mamy patent od mojej szwagierki (mamy trojaczków)...Po zagotowaniu wody odlewałam część do jednej buteleczki i ona tam sobie stygnie.... a gorącą wodę do termosu. I tak zostawiam na noc...przy stoliku nocnym, na którym mam mleko, ten termos i butelkę z chłodną wodą oraz czystą wyparzoną buteleczkę. Kiedy mały się budził po prostu mieszałam ciepłą wodę i chłodną...dodawałam mleka i gotowe Mały nie zdążył się nawet rozpłakać
Potem jak już smacznie zasnął to szłam do kuchni umyć butelkę...wyparzanie zostawiałam na rano...
To tyle
Do paznokci nożyczki dziecięce się nie sprawdziły...nie obcinały w sumie nic..:/
Używaliśmy obcinaczek dziecięcych i z nimi nam to szło sprawnie i szybko..
Śpiworek się sprawdzał z 3 miesiące...potem juz nie pasowało Filipowi takie omotanie i go denerwował....
Jeśli chodzi o przygotowanie mleka to my mamy patent od mojej szwagierki (mamy trojaczków)...Po zagotowaniu wody odlewałam część do jednej buteleczki i ona tam sobie stygnie.... a gorącą wodę do termosu. I tak zostawiam na noc...przy stoliku nocnym, na którym mam mleko, ten termos i butelkę z chłodną wodą oraz czystą wyparzoną buteleczkę. Kiedy mały się budził po prostu mieszałam ciepłą wodę i chłodną...dodawałam mleka i gotowe Mały nie zdążył się nawet rozpłakać
Potem jak już smacznie zasnął to szłam do kuchni umyć butelkę...wyparzanie zostawiałam na rano...
To tyle
a ja juz sie chwalilam oto takim kombinezonikiem ?
wogole jakie meble znalazlam na allegro dla malej ksiezniczki sliczne ale cena kosmiczna http://www.allegro.pl/item822504299_piekna_sypialnia_dla_nastolatki_r53_tsd.html
wogole jakie meble znalazlam na allegro dla malej ksiezniczki sliczne ale cena kosmiczna http://www.allegro.pl/item822504299_piekna_sypialnia_dla_nastolatki_r53_tsd.html
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
a ja juz sie chwalilam oto takim kombinezonikiem ?
wogole jakie meble znalazlam na allegro dla malej ksiezniczki sliczne ale cena kosmiczna PIEKNA SYPIALNIA DLA NASTOLATKI - R53-TSD (822504299) - Aukcje internetowe Allegro
Kombinezonik jest boski
A te mebelki - piękne.
Zastanawiam się tylko ile ludzi na nie stać
Podziel się: