kataszaone
nowa mama
AsiaMoss to super że jesteś zadowolona...to kolejna pozytywna opinia o tym wózku.
Mojemu M też się podoba...ceny są porażające ale ...co zrobić jak mi się tak podoba...
Twój kolorek też jest śliczny :-)
Jeszcze chwilę poczekam za jakimiś promocjami.....najtaniej wychodzi teraz ten niebieski kolorek z tamtego roku.
Mi się podoba ten brązik...i różowe dodatki w nim (dziewczęce ciuszki) ładnie będą wyglądać napewno...
tez slyszalam o nim ze jest dobry. Ale ja i tak zdecydowalam sie na MUTSY i teraz wiem , ze niegroźne mi sa zaspy śnieżne czy jakies przeszkody. Za nic w swiecie nikt nie powie ze ten wozek jest niestabilny a o to mi najbardziej chodzilo, no i o duuuze pompowane koła, amortyzacje. Nie jest tylko latwy do trzymania w malych domach, bo gondolka jest duza, stelaz jest duzy i wszytko jest duze. Za to jakie solidne! Myslelam tez ze bedzie za ciezki -nie, nie jest az taki ciezki, napewno lepiej prowadzi sie taki niz lżejszy slabiej wykonany> mam pewnosc ze dzidzia jest bezpieczna i czuje sie komfortowo
moze i drogi ten wozek, ale jesli sie oplaca majac na uwadze bezpieczenstwo - to moim zdaniem warto.