A gdzie jest produkowany? Bo jak ja szukałam wózka to też myślałam o x-landerze i sprzedawca mi powiedział, że x-lander to polski producent, ale produkcja jest w Chinach. I mnie to zniechęciło. Chciałam cos produkowanego w PL, bo uważam że takie towary są lepsze. To znaczy generalnie nie chciałam wózka z Chin. Wiem że większość rzeczy jest z Chin i nawet nie zwracam na to uwagi, ale jakoś te wózki mnie nie przekonały.Poczekaj..spokojnie pewnie jeszcze urośniesz ;-)
A wózek podobny do x-landera faktycznie....ale ma podobno nawet lepsze wykończenie. Trochę mnie denerwuje siedzisko w spacerówce, bo wydaje się małe i ten pałąk- zupełnie inny. Ale najważniesze że nie jest kubełkowe siedzonko bo takich nie lubie...No i podoba mi sie kolor brązowy...widziałam go na żywo i wygląda rewelacyjnie, tak oryginalnie! a...i gondolka jest większa niż w x-lander.
Mam teraz trudny orzech do zgryzienia...
Ja zdecydowałam sie na Jedo - ma bardzo dużą gondole i uważam że to ważne. Koleżanka miała x-landera. Nie powiem, fajnie się prowadziło, chociaż trochę bujało przez to że był 3-kołowy. Ale jej 3- miesięcznemu synkowi nogi wystawały poza gondole Dobrze że lato było i wczepiała na stelaż foteli samochodowy