reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
sliczne :-D ja chciaam podobne ale w niedziele jade do ikei zobaczyc co tam maja a jak nicz no to na allegro kupie :-D a ktory zestaw wybralas ? :-D
Zestaw zielony królik:-) W moim pokoju, w którym będzie pokój Małej są zielone meble, wiec będzie pasować. Poza tym podobały mi się te jasne, ale bałam się, że będzie na nich widać każdego paprocha. Zresztą kupię jeszcze jeden zestaw pościeli na zmianę, pewnie też na Allegro, bo wydaje mi się ze mają najtaniej:tak:
Uff...cieszę się, ze komuś sie podoba to co kupiłam, bo te duże zakupy mnie stresują i 100 razy myśle zanim sie zdecyduję:tak:

Pochwalę się i ja zakupami :) Wczoraj nabyliśmy łóżeczko i materacyk (materacyk prawie tyle co łóżeczku - RATUNKU!!), wanienkę, przewijak i kilka drobiazgów do tego :) Sklep niewielki a kasy zostawiłam tyle, że... Teraz tylko musze zmobilizowac męża żeby je złożyć :) Wczoraj składaliśmy komodę dla Dzidzi :) Powoli urządzamy jej pokoik :)

Przewijak na łóżeczko nakładany. Siostra doradziła żebym wzięła dłuższy i taki też wzięłam, ale nie wiem czy dobrze, że jej posłuchałam... Może być niewygodnie... a poza tym i tak pewnie długo na tym Dzidzi nie będę przewijać :)
A co do wanienki do Pani nam doradziła zwykłą najzwyklejszą, że te nowe od razu z miejscem dla Dzieciaczka są niewygodne do użytkowania...
Oczywiście moja Siostra prawie padła trupem, bo wanienka zielona :) A ja zapowiedziałam że jak się Dzidzia nie ujawni z płcią, to będę kupować białe, żółte i zieolne rzeczy :) Tymbardziej że tak jak pisałam już wcześniej wypialnia też jest na zieolno :)

Ale fajnie ja juz zaczelam 30 tydzien :D

Mi tez na wczorajszych zakupach pani odradzała tą profilowana wanienke.Kupiłam zwykłą ale z odpływem na wode to super rozwiazanie uwazam.Stelaz tez odradzała wiec nie kupilismy nie wyobrazam sobie kapania małej bo do lazienki to mi sie ta wanna chyba nie zmiesci :p
A jesli moge spytac,Ile załyscie za łózczko ? U niej tam w sklepie byly od 200-400 zł i nie wiedzialam na ktore sie zdecydowac wiec nie kupiłam poza tym to juz zakup z M bedzie

Mi tez na wczorajszych zakupach pani odradzała tą profilowana wanienke.Kupiłam zwykłą ale z odpływem na wode to super rozwiazanie uwazam.Stelaz tez odradzała wiec nie kupilismy nie wyobrazam sobie kapania małej bo do lazienki to mi sie ta wanna chyba nie zmiesci :p
A jesli moge spytac,Ile załyscie za łózczko ? U niej tam w sklepie byly od 200-400 zł i nie wiedzialam na ktore sie zdecydowac wiec nie kupiłam poza tym to juz zakup z M bedzie
Mi wanienka mieści się idealnie na styk :) Wygodniej byłoby na stelażu, ale nie miałabym go gdzie postawić :)
Za łóżeczko dalismy 320, naturalna sosna, bejcowana, z sufladą i dwoma wyjmowanymi szczebelkami :)

reklama

my kupiliśmy łóżeczko firmy Drewex, sosna, z szufladą, wyjmowanymi szczebelkami i materacem gryczano-kokosowym za 260zł;-)

Do góry