reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Dziewczyny ile mniej wiecej dajecie za posciele? I decydujecie sie na baldachim czy nie? Ja dzis zrobilam pierwsze powazniejsze zakupy prócz ciuszków. Mam pieluszki,butelke,wkladki laktacyjne,wanienke,skarpeteczki,łapki niedrapki,patyczki do uczu,proszki do prania,kremik,pierwsze pampersy,fride,szczoteczke,nozyczki :)))

mam 3 komplety pościeli. jeden kosztował 240zł (14elementów), drugi 138zł(7elementów) i trzeci za 70zł (3elementy). mam dwa baldachimy:jeden tiulowy i jeden z tkaniny.

reklama
Ja się w cenach pościeli nie orientuję, niestety.
Tak jak pisałam wcześniej, dostanę cały komplet od Mamy :-)
Ale jak tak czytam ile Wy wydajecie, to głowa mnie zaczyna boleć - tyle pieniędzy:szok:

Własnie ja tez wczoraj będąc w tej hurtowni zobaczyłam,że nie ma pościeli poniżej 200 zł załamałam sie ciut bo wiadomo,że to nie tylko jeden komplet trzeba kupić.A do wózka kupuje sie osobno dwa komplety? jak to jest?
Co do baldachimu ja też nie kupuję ze wzgledu na kurz

ja narazie kupiłam jeden komplet za 138 zł i miałam tam kołdrę podusię, pościel, ochraniacz i baldachim z kokardą i serdusiami zwisającymi:-) teraz tylko supię się na pościeli i polecam allegro tam są niższe ceni niż 200zł;-)

Allegro rzeczywiście jest skarbnicą różnych rzeczy :-)
Jak się dobrze poszuka, to można nawet 1/3 ceny mniej zapłacić niż w sklepie czy hurtowni.
A wybór też jest spory :-)

reklama
Do góry