reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
czesc kochane, melduje sie z wakkacji, u mnei i Groszka wszytsko w porzadku..

opowiem o EMU bucikach bo mam, sa poporostu super i mam zamiar kupic 2 pare, poprostu rewelacja, wygodne i rzeczywiscie i na zime i na lato, teraz tez je czasem zakladam, wiec polecam z calego serca, tylko ja np kupilam z allegro i za duze, normalnie nosze rozmiar 40, 41 i zamowilam 40 i sa za duze, wiec moja rada przymierzyc w sklepie odpowiedni rozmiar i potem zamawiac, buziaki

Asia to teraz tym bardziej je kupie :-) Tzn. Miś mi wczoraj na Allegro zamówił, ale zorientowaliśmy się, że zalicytował złą aukcję:-p mieliśmy takie małe zamieszanie przed laptopem, że mu się porąbało hehe ale napisaliśmy o wycofanie aukcji... i w takim razie jak jeszcze Ty chwalisz te buciki to kupuje je:-)

Ja to chyba jakas inna jestem :sorry2: Te buty to ostatnio hit, Wy wszystkie sie nimi zachwycacie, zreszta moje kolezanki rowniez, a mnie .... one sie poprostu baaaaardzo nie podobaja :no: Czy ze mna jest juz cosik nie tak :confused::baffled::-D Chyba sie starzeje :-p

Nie martw sie luczynka ! Mnie one kojażą sie z babcinymi kapciami :) Próbowałam jeden sezon w takich chodzić ale nie pasowały mi ... wole buty które lepiej trzymają się nogi ;)

reklama
Do góry