reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Ja to chyba jakas inna jestem :sorry2: Te buty to ostatnio hit, Wy wszystkie sie nimi zachwycacie, zreszta moje kolezanki rowniez, a mnie .... one sie poprostu baaaaardzo nie podobaja :no: Czy ze mna jest juz cosik nie tak :confused::baffled::-D Chyba sie starzeje :-p
Nie jesteś inna :-) każdy ma prawo mieć swój gust ja też wolę bardzie klasyczne fasony obuwia
Wczoraj byłam z M na zakupach i wkońcu kupiłam sobie spodnie ciążowe, które mi się podobają bo ja do tej pory wszystko co znalazłam wyglądało workowato albo zbyt sportowo a ja pracuję na takim stanowisku że muszę wyglądać w miarę elegancko w pracy. Kupiłam jeszcze trzy bluzki i byłam tak zmęczona że padłam i nie miałam siły już do was wczoraj zajrzeć:-)

reklama
Polecam wam C&A tam mają tanie ciuszki dla dzieci i tańsze spodnie dla kobiet w ciąży niż H&M:tak:
Potwierdzam wczoraj tam byłam i wyszukałam śliczne rybaczki eleganckie z kancikiem wprost idealne na jesień do długich kozaczków za jedyne 39zł ale niestety 40 okazała się za duza a jak to na wyprzedażach bywa mniejszego rozmiaru już nie było:-(

No tak w końcu są gusta i guściki, a większość i tak ubiera się na swój styl i wiek :-p lub ze względu na wykonywaną prace :-) Ja a pracy ściągam ciuszki i ubieram fartuszek więc tyle widzi mnie ktoś co w drodze od wejścia do windy hehe Tamte buty pierwszy raz będę miała w życiu i nie ukrywam, że troszeczkę będę musiała swoją szafę zaopatrzyć w ciuszki bardziej sportowe, bo uwielbiałam zawsze spodnie rurki, obcisłe bluzeczki, spódniczki i bucik na obcasie....:-p

Ja to chyba jakas inna jestem :sorry2: Te buty to ostatnio hit, Wy wszystkie sie nimi zachwycacie, zreszta moje kolezanki rowniez, a mnie .... one sie poprostu baaaaardzo nie podobaja :no: Czy ze mna jest juz cosik nie tak :confused::baffled::-D Chyba sie starzeje :-p

Nie mart się nie jestes sama. też m się nigdy te buty nie podobały. ALe ja czesto jestem antymodowa ;-), tak jakoś mam.

Nie ma się co martwic, bo każdy ma swój gust. W sumie tak czy inaczej bardziej chodziło mi o to czy je ktoś ma i coś by mógł powiedzieć na ich temat niż komu się podobają czy nie, bo ja milczę w momencie gdy czytam o skórzanych kurtkach, ponczo, butach jak na motor itp. bo to nie moje klimaty i nie mam zielonego pojęcia o nich itp.:-p;-);-)

A mnie się z kolei te buty podobają. Myślę, że mam zbliżony gust do Ilonki. Lubię rzeczy kobiece i w mniejszym stopniu sportowe. Ale nie potępiam innych gustów. :-) Gdybyśmy miały jednakowe gusta to wszystkie chodziłybyśmy ubrane tak samo....:-D:-D:-D

A mnie się z kolei te buty podobają. Myślę, że mam zbliżony gust do Ilonki. Lubię rzeczy kobiece i w mniejszym stopniu sportowe. Ale nie potępiam innych gustów. :-) Gdybyśmy miały jednakowe gusta to wszystkie chodziłybyśmy ubrane tak samo....:-D:-D:-D

Beatko święta racja :-p:-p

ja jesli chodzi o buty to od dawna kocham "emu" i bede w ciazy w nich chodzila, mam z reszta niezla artylerie "emu" ze 12 par :X ( nie kupuje oryginalnych emu, bo sa e skory, a ja skory nie nosze niczego co wymagalo cierpienia innego stworzenia) widze ze duza czesc was tez chce "emu". JA POLECAM MOOOOCNOOOO!
kurtka...nie wiem...wie ze hm jest drogi i sie w sumie nie oplaca na ciaze wywalac tyle kasy....ja mam jeszcze z hm taki wiekszy plaszcz ktory napewno bedzie dobry nawet w zaawansowanej ciazy, ale bede wygladala jak baryła a nie kobieta w ciazy :(

co do emu wiecie co wam powiem? kupilam malutkie emu dla dziewczynki, identyczne jakie ma mama :p jak to bedzie dziewczynka to bedziemy razem chodzily :) nie moglam sie powtrzymac :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry