_Pysia_
Fanka BB :)
dziewczyny uwielbiam ten watek jak widzę te wszystkie ciuszki wózeczki i inne drobiazgi dla maluszków które kupujecie to jestem oczarowana nimi, ale dzisiaj załamke lekką dostałam bo wy już o smoczkach jak znawczynie rozmawiacie a ja jeszcze nie mam ani jednej rzeczy dla maleństwa a do tego zadeklarowałam się że jeszcze troche pochodzę do pracy a więc nie będe miała jeszcze czasu na zakupowe szaleństwa trochę mi wstyd ze moja malutka jeszcze nic nie ma
ja jestem przerazona. Ale w lisopadzie mam zamiar pokupowac wszystko. Ja się zastaniawiam dopiero gdzie rodzić, a te tu pisza ze smoczki kupiły.. ale do lutego Damy radę nadrobić
ja już widze to gotowanie tetry, suszenie, prasowanie.... nigdy w zyciu. Tetra tylko jak pediatra będzie kazala zakładać, ze względów ortopedycznych.Ja mam właśnie dylemat. Też tak ja Paulla wolałabym nie kupować smoczka, ale nie wiem czy to możliwe. A jeśli już będę musiała to na pewno Avent lub Toomee Tippee bo dużo dobrego o nich słyszałam.
Super i jakie tanie wow
Dziewczyny a co z pieluchami, myślałyście już o tym? Ja mam taki plan żeby w domu używać tetrowych a pampersy tylko na spacery lub dłuższe wypady. Słyszałam, że dzieci, które noszą tetrówki szybciej sikają do nocnika. Co sądzicie?