reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Ha ! Moja mamuśka namawia mnie na kupno śpiworka do spania , na pierwsze miesiące . Daje pewność że maluszek nie zmarznie , i po rozglądnięciu się na allegro znalazłam taki :
CARTER'S ::polarkowy śpiworek 0- 68 cm::::carters (790215116) - Aukcje internetowe Allegro
Co myślicie o tych zwierzaczkach ? :)
Ja mam dwa takie jeden z rękawkami a drugi bez, ponoć super sie sprawdzają bo zawsze ma się pewność że dziecko w nocy się nie rozkopie i nie zmarznie

sliczne te wasze ubranka wiec ja tez sie chciałam pochwalic kilkoma moimi:-)

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    58,8 KB · Wyświetleń: 21
  • 2.JPG
    2.JPG
    58,5 KB · Wyświetleń: 25
  • 3.JPG
    3.JPG
    49,6 KB · Wyświetleń: 24
  • 4.JPG
    4.JPG
    53,9 KB · Wyświetleń: 26
  • 5.JPG
    5.JPG
    48,8 KB · Wyświetleń: 27
  • 6.JPG
    6.JPG
    47,7 KB · Wyświetleń: 26
  • 7.JPG
    7.JPG
    47,8 KB · Wyświetleń: 28
  • 8.JPG
    8.JPG
    40,3 KB · Wyświetleń: 23
Znachorko spiworek super :tak:tyle, ze cena moglaby byc mniejsza. Ja kupilam sobie podobny w biedronce, tyle, ze nei z dlugimi rekawkami a taki na ramiaczkach jak spioszki. Jest super cieply i ladny, naprawde bylam mega pozytywnie zaskoczona :tak:Mam taki bezowy z zielona zabeczka. A cena 29,90.

Marga super cisuzki, takie typowo meskie zestawy :cool2:lubie takie :tak:

Ha ! Moja mamuśka namawia mnie na kupno śpiworka do spania , na pierwsze miesiące . Daje pewność że maluszek nie zmarznie , i po rozglądnięciu się na allegro znalazłam taki :
CARTER'S ::polarkowy śpiworek 0- 68 cm::::carters (790215116) - Aukcje internetowe Allegro
Co myślicie o tych zwierzaczkach ? :)

Super sprawa :) Tylko chyba 50zł to rzeczywiście dużo, z drugiej strony widać nawet po zdjęciu, że ma super jakość więc w sumie :) Poza tym jest aż do 9 m-ca więc długo posłuży maluszkowi :) Ja bym kupiła :)

Marzenka ale będzie chłopaszek elegansi w tych ubrankach :) A krówki są bezbłędne :)

reklama
Do góry