reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

A ja właśnie siedzę i licytuje prezent urodzinowy dla mojego malucha - dużego malucha :D hahaha. Nie wiem czy też tak macie że się emocjonujecie allegro?;)

P.S. Ja też będę miała monitor oddechu z nianią od znajomej...

no jasne... allegro to emocje zwłaszcza jak zależy mi na czymś i jest aukcja:-D

reklama
ja już się nie przejmuję... mam to centralnie w d*()& :-D
po porodzie będziemy razem dbać o wagę i tyle:tak:
Taaaak!!
W sumie... plus jest taki że jeszcze nie wrociłam do Wagi z przed diety - odchudzałam się od listopada w zeszłym roku do kwietnia i miałam minus 16 kg ;) Wiec mam jeszcze ciut miejsca :) Poza tym teraz jestem w 6 miesiącu ciąży i mi wolno.... W ogóle chyba musimy uciec z tematem na główny :D

Taaaak!!
W sumie... plus jest taki że jeszcze nie wrociłam do Wagi z przed diety - odchudzałam się od listopada w zeszłym roku do kwietnia i miałam minus 16 kg ;) Wiec mam jeszcze ciut miejsca :) Poza tym teraz jestem w 6 miesiącu ciąży i mi wolno.... W ogóle chyba musimy uciec z tematem na główny :D
ok:tak:

reklama
Siuniab na forum dla wcześniakach czytałam kiedyś że te monitory przyczepiane do pieluchy są lepsze i bezpieczniejsze niż te maty...
ja nie wiem czy będę to kupować, zobaczymy...
mam nowe zakupy-dla siebie i dla dzidzi, ale to jutro wkleję zdjęcia bo dziś nie mam jkuż siły... i 500 zł poszło w siną dal....

[FONT=&quot] Dlatego właśnie kochana wrzuciłam ten link do artykułu o MONITORZE ODDECHU W FORMIE MATY (jak dla mnie ma zbyt wiele wad) i dla porównania link do strony o SNUZIE MONITORZE PRZYPINANYM DO PIELUCHY (same zalety). Na stronie jest nawet filmik jak się tego używa. Dla zainteresowanych ponawiam info :) Oto one:[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

Zastanawiałam się nad kupnem monitora oddechu (już o tym pisałyście wcześniej) i powiem Wam, że czytałam artykuł o takim monitorach w formie maty i niestety recenzje są niezbyt ciekawe, oto link do tego artykułu:

http://www.biomedical.pl/dziecko/mon...lakow-303.html

Natomiast ciekawie zapowiada się urządzenie SNUZA, które spełnia tą samą funkcję, ale na innej zasadzie (zaczepia się je do ubrania lub pieluchy dziecka więc może być z dzieckiem wszędzie gdzie ono jest, mata niestety jest jedynie stacjonarna i ma dużo wad) SNUZA kosztuje ok 280zł używana na Allegro, a nowa ok 390zł (Natomiast mata jest droższa i niestety gorsza...)

Tutaj jest link:

Snuza

Do góry