reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Teraz i ja chwalę się czterema kółkami Adasia!

Wózek firmy ADBOR, model 3x3 (na internecie takiego samego nie znalazłam, ten ma pompowane wszystkie 4 koła!)

Zdjęcia nie są rewelacyjne, poza tym w pokoju bałagan, bo jeszcze kupiłam skarpeteczki i kocyk, a wszędzie są folie i papiery! Hehe,

Kolor wózia to czekolada z kremem, do niego jest gondolka, spacerówka i fotelik, torba i wszystkie folie, moskitiery i "pokrowce" na nóżki.

Cena jaką zapłaciłam to 1100zł, dostałam rabat na kocyk i gratis 2 pary frotowych skarpetek.
Super te 4 kółka Adasia!!!:tak::-):-) I niedrogi! Cholera czemu u mnie takich nie ma:confused2:

reklama
A co do teściowej i wózka....
To podczas niedzielnego obchodu rodziców powiedziałam jej, że jedziemy po wózek bo mamy już zarezerwowany... I tłumaczę, że atrakcyjna cena, że niecodzienny kolor, że naprawdę okazja a kasę mamy!
Ona z pretensjami, że wózek to po narodzinach, że teraz nie można, że po co mi spacerówka.... Zaczęła wrzeszczeć, fuczeć.... koszmar!
Nawet nie dzwoniłam do niej, żeby przyjechała go oglądać! Mam ją w duppie!

To podczas niedzielnego obchodu rodziców powiedziałam jej, że jedziemy po wózek bo mamy już zarezerwowany... I tłumaczę, że atrakcyjna cena, że niecodzienny kolor, że naprawdę okazja a kasę mamy!
Ona z pretensjami, że wózek to po narodzinach, że teraz nie można, że po co mi spacerówka.... Zaczęła wrzeszczeć, fuczeć.... koszmar!

:szok:no no no jak możesz KOCHANEJ TEŚCIÓWECZKI nie słuchać? :-)

Najeli jak mogłaś tak mamusi zrobić:-) Nie ładnie:-D A tak nawiasem to patrzczie ile batalii musimy stoczyć żeby postawić na swoim czemu nam wolnej reki nie dadzą tylko krytykują dosłownie wszystko?:eek:

Ja sie cieszę ,że mój od 3ch lat zerwał kontakt ze swoją matką i nie muszę jej oglądac i sie z tego powodu cieszę,że mi sie do niczego nie wtrąca;-)
..a co do wózka to ma swojego czterokołowca to mojego nie będzie komentowac:-Da nawet jeśli to mam to w d*pce;-)

Wiecie co jest najgorsze... właściwie nie trafiają się fajne teściowe, co oznacza że my też będziemy podobne... masakra :-p

Superowe wózeczki macie kobitki :-D Ja mam już swój od wczoraj i jest po prostu zajebisty :-D Cieszę się na maxa :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

A teraz porcja ciuszków dla mojej Milenki :-D

Załączniki

• DSC09294.jpg
    DSC09294.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Łupy ze Stadionu :-D Zapłaciłam 10 zł za sztukę, więc trochę taniej niż na Allegro(za kombinezon 35 zł) no i za przesyłkę nie musiałam płacić :-D

Do góry