reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
wow super zakupy!! a jaki termometr do ciałka kupiłaś? bo ja właśnie myślę nad tym do ucha i nie wiem jaki wybrać...

taki elektroniczny, który mierzy temp. w kilka sekund. Mam jeszcze taki inny elektroniczny pod pachę, ale to będzie pewnie ciężko zmierzyć takiemu maluszkowi:sorry:

a wiecie że są wanienki mierzące od razu temp wody?

a ile taka przyjemność kosztuje?

a ja właśnie wróciłam z zakupków:-) Rano odwiedziłam kilka lumpeksików i tam kupiłam sukieneczkę i ciepły polarek oraz kilka pajaców. Potem pojechałam z mamką do Auchan i kupiłam taki duży gruby kocyk za 10zł (była końcówka serii i zostało kilka sztuk):-):-):-), oprócz tego mam skarpeteczki, 2 kaftaniki, body, śpioch, gruszkę do nosa, szczotkę do włosków;-) i termometr do kąpieli i mierzenia temp. ciała. Pokazałam też mamie kilka rzeczy na Allegro i mama powiedziała, ze mam zamówic, a ona zapłaci.Cieszę się ogromnie bo za nic nie musiałam płacić:rofl2::rofl2::rofl2:

Kochaną masz mamę, ja naszczęście też;-) teściowa mi ostatnio też coś wspominała że ładne ciuszki ogladala, ale beze mnie nie kupi więc mam szczęście;-) dostałam od ciotek 2 torby ciuszków, ale też bez przymusu, że mam tego używać będzie ostra selekcja- takie podejście jest najlepsze nikt się nie wtrąca, nie kupuje na sile, nie zakazuje....

Zobacz załącznik 171652

A to pierwsze skarpeteczki, które dostaliśmy od szwagierki i szwagra:-D hehe takie maluteńkie:-p

heheheh prawdopodobnie z c&a zboczenie zawodowe że wyłapuje rzeczy z mojego sklepu

Paulla to nie drogi ten termometr, ja to oglądałam za 160 zł:szok: dlatego na razie się wstrzymałam i szukam info o tych term, bo jak my mielismy zwykły elektroniczny to cały czas pokazywał nam 36,6:-D

Kochaną masz mamę, ja naszczęście też;-) teściowa mi ostatnio też coś wspominała że ładne ciuszki ogladala, ale beze mnie nie kupi więc mam szczęście;-) dostałam od ciotek 2 torby ciuszków, ale też bez przymusu, że mam tego używać będzie ostra selekcja- takie podejście jest najlepsze nikt się nie wtrąca, nie kupuje na sile, nie zakazuje....

ja wogóle to mam szczęście:-) Teściowa kupuje mi wózek no i oczywiście na bieżąco ciuszki (bo temu to oprzeć się nie można). Babcia mojego Misiaka kupuje łóżeczko z całym wyposażeniem, a moja mamka resztę wyprawki czyli przewijaki dodatkowy komplet pościeli i takie tam pierdołki. Także cieszę się na maxa bo mi zostało tylko kupowanie ciuszków, które wpadną mi w oko. U mnie w rodzinie to wogóle szaleją na punkcie wnusi i prawnusi, bo będzie pierwsza

reklama
Paulla to nie drogi ten termometr, ja to oglądałam za 160 zł:szok: dlatego na razie się wstrzymałam i szukam info o tych term, bo jak my mielismy zwykły elektroniczny to cały czas pokazywał nam 36,6:-D

no miedrogi - naszczęście. I mam naniego gwarancję. Jakbym zauważyła że coś źle wskazuje to zawsze mam 2 inne dla kontroli;-)
160 to trochę przeginka. Za 160 to on już powinien sam temperaturę zbijać:-)

Do góry