reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
wow super zakupy!! a jaki termometr do ciałka kupiłaś? bo ja właśnie myślę nad tym do ucha i nie wiem jaki wybrać...

taki elektroniczny, który mierzy temp. w kilka sekund. Mam jeszcze taki inny elektroniczny pod pachę, ale to będzie pewnie ciężko zmierzyć takiemu maluszkowi:sorry:

a wiecie że są wanienki mierzące od razu temp wody?

a ile taka przyjemność kosztuje?

a ja właśnie wróciłam z zakupków:-) Rano odwiedziłam kilka lumpeksików i tam kupiłam sukieneczkę i ciepły polarek oraz kilka pajaców. Potem pojechałam z mamką do Auchan i kupiłam taki duży gruby kocyk za 10zł (była końcówka serii i zostało kilka sztuk):-):-):-), oprócz tego mam skarpeteczki, 2 kaftaniki, body, śpioch, gruszkę do nosa, szczotkę do włosków;-) i termometr do kąpieli i mierzenia temp. ciała. Pokazałam też mamie kilka rzeczy na Allegro i mama powiedziała, ze mam zamówic, a ona zapłaci.Cieszę się ogromnie bo za nic nie musiałam płacić:rofl2::rofl2::rofl2:

Kochaną masz mamę, ja naszczęście też;-) teściowa mi ostatnio też coś wspominała że ładne ciuszki ogladala, ale beze mnie nie kupi więc mam szczęście;-) dostałam od ciotek 2 torby ciuszków, ale też bez przymusu, że mam tego używać będzie ostra selekcja- takie podejście jest najlepsze nikt się nie wtrąca, nie kupuje na sile, nie zakazuje....

Zobacz załącznik 171652

A to pierwsze skarpeteczki, które dostaliśmy od szwagierki i szwagra:-D hehe takie maluteńkie:-p

heheheh prawdopodobnie z c&a zboczenie zawodowe że wyłapuje rzeczy z mojego sklepu

Paulla to nie drogi ten termometr, ja to oglądałam za 160 zł:szok: dlatego na razie się wstrzymałam i szukam info o tych term, bo jak my mielismy zwykły elektroniczny to cały czas pokazywał nam 36,6:-D

Kochaną masz mamę, ja naszczęście też;-) teściowa mi ostatnio też coś wspominała że ładne ciuszki ogladala, ale beze mnie nie kupi więc mam szczęście;-) dostałam od ciotek 2 torby ciuszków, ale też bez przymusu, że mam tego używać będzie ostra selekcja- takie podejście jest najlepsze nikt się nie wtrąca, nie kupuje na sile, nie zakazuje....

ja wogóle to mam szczęście:-) Teściowa kupuje mi wózek no i oczywiście na bieżąco ciuszki (bo temu to oprzeć się nie można). Babcia mojego Misiaka kupuje łóżeczko z całym wyposażeniem, a moja mamka resztę wyprawki czyli przewijaki dodatkowy komplet pościeli i takie tam pierdołki. Także cieszę się na maxa bo mi zostało tylko kupowanie ciuszków, które wpadną mi w oko. U mnie w rodzinie to wogóle szaleją na punkcie wnusi i prawnusi, bo będzie pierwsza

reklama
Paulla to nie drogi ten termometr, ja to oglądałam za 160 zł:szok: dlatego na razie się wstrzymałam i szukam info o tych term, bo jak my mielismy zwykły elektroniczny to cały czas pokazywał nam 36,6:-D

no miedrogi - naszczęście. I mam naniego gwarancję. Jakbym zauważyła że coś źle wskazuje to zawsze mam 2 inne dla kontroli;-)
160 to trochę przeginka. Za 160 to on już powinien sam temperaturę zbijać:-)

Do góry