reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Bylam wczoraj w REALu i powiem Wam, ze porzadnie zawiodlam na tych bodziakach, bo byl malyw ybor. 90% byla w kolorze rozowym :sorry:a material bhyl fatalnej jakosci. Ja nie wiem czemu Rechotek mial takie fajne, a ja nie, buuuu :-:)-pona musi miec jakies znajomosci w tym REALu :-D

A do biedronki to i ja podskocze w tym tygodniu, moze jeszcze cos bedzie :tak:

reklama
Ja przede wszystkim spożywcze rzeczy kupuję, bo robią je dobre firmy ale nie pod swoim logo, więc ceny są średnio o połowę niższe :-)
No to ja się chyba wybiorę porządniej popatrzeć co tam jest :D Bo zawsze wchodze karma dla psa i bzium ze sklepu :-pDziś te śpiworki w ostatniej chwili zobaczyłam :-D

Teraz jestem na etapie poszukiwania pościeli do łóżeczka i co z tego, że niektóre mi się podobają jak kosztują z 500 zł :szok::shocked2::eek:
Musze się dokopać w temacie gdzie Wy kupowałyście bo mapiętam, że gdzies jakies obrazki były :D

a ja kupilam cala wyprawke do szpitala za jakies 7 funtow nic mi nie trzeba co prawda uzywane ale wcale nie zniszczone ,poskladane , ladnie zapakowane . A w zeszlym tyg kupilam skarpeteczki takie fajniutkie (za3 pary1.5 funta)na razie sie troche wstrzymuje bo nie znam plci ale czuje ze jak za tydz poznam to lawina ruszy

a ja jeszcze nic nie kupiłam...jakaś dupowata chyba jestem. ale dostałam od koleżanki śliczne body+śpioszki welurowe z mothercare z metkami :-) ale od 3 do 6miesiaca wiec troche minie zanim ubiore w to Synusia.

Wiecie co byłam ostatnio na giełdzie odzieżowej i oglądałam ciuszki i przeraziły mnie ceny, tzn. ja chce kupować ciuszki m.in w h&m, mothercare mojej ukochanej zarze itp a mąż mówi że mam na początek tańszych poszukać i co na tej giełdzie ceny jak z kosmosu droższe niż w tych sklepach.

A w ogóle liczę na to że w styczniu zaczną się wyprzedaże ale nie wiem czy wtedy będe miała siłę chodzić po sklepach...

Kejt mnie tez da się rozczulić :). A o to i dowód

Załączniki

• IMG_5143.jpg
    IMG_5143.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry