reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Bylam wczoraj w REALu i powiem Wam, ze porzadnie zawiodlam na tych bodziakach, bo byl malyw ybor. 90% byla w kolorze rozowym :sorry:a material bhyl fatalnej jakosci. Ja nie wiem czemu Rechotek mial takie fajne, a ja nie, buuuu :-:)-pona musi miec jakies znajomosci w tym REALu :-D

A do biedronki to i ja podskocze w tym tygodniu, moze jeszcze cos bedzie :tak:

reklama
Ja przede wszystkim spożywcze rzeczy kupuję, bo robią je dobre firmy ale nie pod swoim logo, więc ceny są średnio o połowę niższe :-)
No to ja się chyba wybiorę porządniej popatrzeć co tam jest :D Bo zawsze wchodze karma dla psa i bzium ze sklepu :-pDziś te śpiworki w ostatniej chwili zobaczyłam :-D

Teraz jestem na etapie poszukiwania pościeli do łóżeczka i co z tego, że niektóre mi się podobają jak kosztują z 500 zł :szok::shocked2::eek:
Musze się dokopać w temacie gdzie Wy kupowałyście bo mapiętam, że gdzies jakies obrazki były :D

a ja kupilam cala wyprawke do szpitala za jakies 7 funtow nic mi nie trzeba co prawda uzywane ale wcale nie zniszczone ,poskladane , ladnie zapakowane . A w zeszlym tyg kupilam skarpeteczki takie fajniutkie (za3 pary1.5 funta)na razie sie troche wstrzymuje bo nie znam plci ale czuje ze jak za tydz poznam to lawina ruszy

a ja jeszcze nic nie kupiłam...jakaś dupowata chyba jestem. ale dostałam od koleżanki śliczne body+śpioszki welurowe z mothercare z metkami :-) ale od 3 do 6miesiaca wiec troche minie zanim ubiore w to Synusia.

Wiecie co byłam ostatnio na giełdzie odzieżowej i oglądałam ciuszki i przeraziły mnie ceny, tzn. ja chce kupować ciuszki m.in w h&m, mothercare mojej ukochanej zarze itp a mąż mówi że mam na początek tańszych poszukać i co na tej giełdzie ceny jak z kosmosu droższe niż w tych sklepach.

A w ogóle liczę na to że w styczniu zaczną się wyprzedaże ale nie wiem czy wtedy będe miała siłę chodzić po sklepach...

Kejt mnie tez da się rozczulić :). A o to i dowód

Załączniki

• IMG_5143.jpg
    IMG_5143.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry