reklama
Majsii
Fanka BB :)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Super,a ceny faktycznie niskie!!!!:-)Witajcie,
nie wiem czy zauważyłyście, ale są w końcu zabawki COLORIA, kupiłam śliczną w jednym sklepie Karuzela do wózka dziecięcego " Niedźwiedź, Żyrafa, Tygrys" a ceny, ekstra!
Byłam odebrać zabawkę osobiście, maja tego tyle, że dostałam zawrotu głowy i myslałam, że stamtąd nie wyjdę.
Poza tym, wiem, że sprzedają również na Allegro jako: babybum_eu.
Ech... mamusie, polecam.
Też widziałam i już się przymierzam na biedronkowe szaleństwoNo znalazłam w necie więc od 22.10 będą takie kombinezoniki
Zobacz załącznik 170824
i takie śpioszki
Zobacz załącznik 170825
:-)
Majsii
Hahahaha w telewizji podadzą komunikat "22 października sieć sklepów biedronka została zaatakowana przez Lutóweczki"Super,a ceny faktycznie niskie!!!!:-)
Też widziałam i już się przymierzam na biedronkowe szaleństwo
Majsii
Ja już kupiłam Dotychczas chodziłam do biedronki tylko po karme dla psa ale widzę, że jednak coś ciekawego i niekoniecznie złej jakości też da się tam kupić :-) bo ten śpiworek naprawde milutki i ładnie zrobionyLecę po pracy do Biedronki po śpiworek :-)
Dziękuję Majsii
_Pysia_
super są. U nas aż takich fajnych nie było, bo widże, że u Ciebie te napisy były haftowaneto te śpiochy z reala 1.90 prawda że słodziolskie ?????????????
Załączniki
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Czasem naprawdę można kupić super rzeczy po niższej cenie:-)A ja bardzo lubię rzeczy z Biedronki :-) Często tam chodzę na zakupy.
reklama
Podziel się: